Razer DeathAdder V2 sorunlu mu?

Superlight'ı öven yayıncı bile överken skatezleri kötüydü değiştirdim, anahtarlar bozuldu Kailh marka switch taktım. Fare çok iyi diyor. Skatezler kötü, switchleri kronik sorunlu ama hala övüyor ürünü. İktidar seçmeni gibi. Garip bir durum.
Bildiğim kadarıyla Deathadder V2'nin kronik sorunu yok. Sorunlu ürün denk gelirse geri iadede sıkıntı yapmayan bir yerden almaya dikkat edin.

18x9 el ölçüm yanlış hatırlamıyorsam. Medimarkt'ta denemiştim delikli fare hiç sevmedim o hissiyatı ayrıca kir, toz vs. uğraşmak istemiyorum. Hepsiburada üzerinden alsak da garanti durumunda o siteyle muhatap olmak zorunda olacağız o riski alıp uğraşmak istemedim açıkçası.

Valla o kadar para verip pişman olmak istemem, siz ne sorun yaşadınız?
Hibrit mouse pad kullanmama rağmen mouse kaymak için nazlanıyor. 😁

Superlight'ı öven yayıncı bile överken skatezleri kötüydü değiştirdim, anahtarlar bozuldu Kailh marka switch taktım. Fare çok iyi diyor. Skatezler kötü, switchleri kronik sorunlu ama hala övüyor ürünü. İktidar seçmeni gibi. Garip bir durum.
Bildiğim kadarıyla Deathadder V2'nin kronik sorunu yok. Sorunlu ürün denk gelirse geri iadede sıkıntı yapmayan bir yerden almaya dikkat edin.
Orochi V2 nasıl peki hocam? Ellerim çok küçük olduğu için tam model de seçemiyorum. Model D Wireless varmış ama yine el yapıma büyük galiba

Hibrit mouse pad kullanmama rağmen mouse kaymak için nazlanıyor. 😁

Evet biraz baktım da çoğu kişi skatezlerden şikayetçi. Çift tıklama sorunu yaşayanlar da var. O kadar para talep edip hala böyle sorunlu ürün yapıp satmaya çalışıyorlar ya aklım almıyor... Neyse ben eski emektar fareyle devam o zaman. 2.000 TL'ye yakın para ödeyip parkta kaymaya çalışan çocuklar gibi fareyi kaydırmakla hiç uğraşamam :)

Evet biraz baktım da çoğu kişi skatezlerden şikayetçi. Çift tıklama sorunu yaşayanlar da var. O kadar para talep edip hala böyle sorunlu ürün yapıp satmaya çalışıyorlar ya aklım almıyor... Neyse ben eski emektar fareyle devam o zaman. 2.000 TL'ye yakın para ödeyip parkta kaymaya çalışan çocuklar gibi fareyi kaydırmakla hiç uğraşamam :)
Viper ultimate alıp keyfine bak. Daha az moralin bozulur. 😁

Orochi V2 alabilirim ben.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı