Razer DeathAdder V2 vs Corsair Sabre Pro

Fırat070

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim elim büyük olduğu için bu iki mouse arasında kaldım.

1. Razer DeathAdder V2.
2. Corsair sabre Pro champion.

Yalnız Razer alirsam 2. el olarak alacağım. Çünkü fiyat olarak çok yüksek siz hangisini önerirsiniz? Bir de Sabre Pro da yazılım güncellemesinde sıkıntı oluyor. Diyorlar bilgi verir misiniz?

Eğer firmware update yaparsanız brick olabiliyor. Update yapmayıp kullanabilirsiniz yazılımını. DA V2 her yönden daha iyi Sabre Pro'dan. Eğer mouse fazla kullanılmamışsa ve temizse tabii ki DA V2 tercih edilmeli.

Sabre Pro ile bağlantılı bu brick muhabbeti. Firmware update her üründe farklı zaten. Firmware update yapıp da sorunsuz kullananlar da var. Yine de riske atmamak lazım. Siz yapmış mıydınız?
Ben Sabre'de yapmıştım çalışmıyordu başka mouseler de çalışmıyodu açıp kapatıp iCue açılmadan iCue'yi silince düzelmişti. Arkadaşın Katar Pro'suna da oldu o iCue'yi silince de düzelmedi geri gönderdi değişim bekliyor.

Ben Sabre'de yapmıştım çalışmıyordu başka mouseler de çalışmıyodu açıp kapatıp iCue açılmadan iCue'yi silince düzelmişti. Arkadaşın Katar Pro'suna da oldu o iCue'yi silince de düzelmedi geri gönderdi değişim bekliyor.
Başka bir mouse'da fix için önceki sürümleri paylaşanlar vardı Reddit'te. Sabre Pro veya Katar Pro'da aynı şekilde işler mi bilemiyorum ama bulunursa denenebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı