Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed vs SteelSeries Aerox 3 Wireless

Bütçe
2100

Slmbneymen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : Asus ROG Strix RTX 4080 White
İşlemci : Intel i7-14700K
Anakart : MSI Pro Z790-A Max
Ram : Corsair Vengeance RGB (2x16)
Depolama : Kingston 2TB M2 ssd
Kasa : NZXT H9 Elite
Power Supply : Gigabyte P850W AORUS ELITE ICE
Sıvı Soğutucu : NZXT Kraken Elite 360
Monitör 1 : MSI MPG 275CQRXF
Monitör 2 : Dell UltraSharp U3225QE
Kulaklık : SteelSeries Arctis 9
Klavye : Asus ROG Strix Scope II
Mouse : Glorious Model O Wireless White
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Karşılaştırdığım modeller bu hangisi fiyat performans olarak daha mantıklı onu merak ettim hangi mouse almaya değer. Tercihim kablosuzlardan yana.

STEELSERIES Aerox 3 Wireless

Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed

Şu an kullandığım fare Rampage SMX R-44 onun boyutlarında ya da birazcık daha büyük bir şey arıyorum başka öneriniz varsa açığım genellikle rekabetçi oyunlar oynarım elim biraz büyük.

SMX R-44 boyutları 40mm X 68mm X 122mm.

Corsair alınmaz Gladius alınır 🙂

Karşılaştırdığım modeller bu hangisi fiyat performans olarak daha mantıklı onu merak ettim hangi mouse almaya değer. Tercihim kablosuzlardan yana.

STEELSERIES Aerox 3 Wireless

Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed

Şu an kullandığım fare Rampage SMX R-44 onun boyutlarında ya da birazcık daha büyük bir şey arıyorum başka öneriniz varsa açığım genellikle rekabetçi oyunlar oynarım elim biraz büyük.

SMX R-44 boyutları 40mm X 68mm X 122mm.

Tutuş şeklin nedir?

Hocam şöyle diyeyim ben bilindik arkası sağlam markalardan yanayım her zaman bundan dolayı köklü ve bilindik markalardan önerirseniz sevinirim :) aklımda Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed var ama sormak istedim.

İnanın köklü markaları 3'e 4'e katlar attığım ama kök istiyorsanız Gladius 3 aimpoint alın.

Hocam şöyle diyeyim ben bilindik arkası sağlam markalardan yanayım her zaman bundan dolayı köklü ve bilindik markalardan önerirseniz sevinirim :) aklımda Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed var ama sormak istedim.

Neden acaba? Bilmediğimden soruyorum.

Aerox 3 bir ton kronik sorunlu Razer da scrool sıkıntılı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı