Elektronik Razer DeathAdder V3 1999TL

Ajazz 159 Pro vergilerle birlikte 1600 civarı bir şey oluyor tek farkları Razer'ın kablolu olması ve daha büyük olup ergo bir mouse olması sensörleri neredeyse aynı teknik özellikleri içeriyor Razer bir tık daha önde yani Razer'ın bu farelerden malzeme kalitesi dahil daha iyi performans verebileceğini düşünüyorum tabii ki de problem yaşayan var herkes memnun olamaz sonuçta tek önemli olan kablolu mu istiyosun kablosuzmu 159 Pro kablolu kullanılabiliyor mu bilgim yok.

Ben bu mouse i maalesef 1 yıla yakın kullanmak zorunda kaldım. Kablosunda kronik temassızlık sorunu olan bir fare, bende ve arkadaşımda, onun değişim ile gelen aynı faresinde de temassızlık sorunu vardı. Internette de ararsanız bu sorunu yaşayan epey insan görebilirsiniz.
Ben de 1 yıl kullandım ama kablosu ile ilgili bir sorun yaşamadım. 8-9 aydan sonra mouse topunda sorun oluştu. Bazen aşağı yukarı kaydırırken kafasına göre davranıyordu. Garantiye yolladım 0 ile değişim sağlandı. Sonra kablosuz ATK X1 aldığım için sattım. AJ 159 Pro'da kullandım. Şu saatten sonra kablolu mouse bence kullanılmaz. AJ 159'da gayet iyi mouse 1 hafta kadar kullandım. Biraz küçük ama gayet yeterli mouse. Bir süre kullanınca küçüklüğüne de alışılıyor.

Bu fareyi kullanıyorum en büyük eksiği bence oyun oynarken eli inanılmaz derecede terletmesi. Onun dışında mouse bayağı güzel.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı