IChaosXT
Decapat
Daha fazla
Halen kullanıyorum ve bozulmadı orta tekerlektedede sıkıntı yok ve bozulacağınıda düşünmüyorum sebebi ise razerın en yeni switchlerinden biri var gen 3 optical adlı bu switch çok kalitelidir ve size bir konuda bir şey hatırlamak isterim razerın deathadder v3 nün donanımlarının neredeyse çoğu deathadder v3 pro dada var yani sıkıntı olmaz ama içiniz rahat değilse forumda araştırabilirsinizHocam bir de dün gece aklıma bir soru takıldı genelde mouse ile ilgili kötü yorumlar 5 ay sonra bozulması mouse tekerlek tuşunun bozulması ve mouse yani tuşlarının kalitesiz olmasıydı doğrumdur? Ve siz fareyi nereden aldınız? Eksiksiz çıktı mı (çıkartması var mı bilmiyorum ama onun gibi şeyler)
Kutu içeriği zaten sade yani pek bir şey çıkmıyo kutusu şık ama mousenin kendisi dışında pek bir şey yok teknobiyotikden almıştım sıkıntı çıkmadı
Şuanda güncel olarak bir kronik sorunu yok araştırdımda sadece razerın synapse yazılımında bir sorun çıkmış geçmişte o sorunuda synapse 3 yazılımını çıkartarak halletmişler yani kronik sorunu yok güvenle alabilirsiniz