Şu an Pwnage Stormbreaker kullanıyorum. Satabilirsem bende Teknobiyotikten DeathAdder V3 alacaktım çünkü en ucuz orası satıyor şu an.
hocam sanırım kredi kartı seçeneğiylede oluyormuş gerek kalmadı ödeme yöntemine bugün sipariş etsem yarın gelir mi acaba?
pardon hocam mesajınızı görmedim teşekkür ederim yardımlarınız için
siparişi verdim umarım sorun çıkmaz gerilmem normal mi hocam @WerBeastDu
internetten bir çok alışveriş yaptım ama bu kadar gerilmemiştim
Tutuş: Hocam ilk olarak mouse ergonomik olduğundan çoğu tutuş stiline uygundur ama palm tutuş şekline bir tık daha uygundur ama genel olarak bütün tutuş stillerini hemen hemen destekler bu açıdan rahat bir fareNasıl hocam mouse bir problemi var mı? bende alıcamda
Tutuş: Hocam ilk olarak mouse ergonomik olduğundan çoğu tutuş stiline uygundur ama palm tutuş şekline bir tık daha uygundur ama genel olarak bütün tutuş stillerini hemen hemen destekler bu açıdan rahat bir fare.
Ek olarak farenin boyutu çok büyük bu yüzden iyice kendi elinize oturup oturmadığına bir bakının.
Fare özellikleri: Bu fare özellik olarak çok çok iyidir 750IPS 70G ve 30k focus sensörüyle piyasanın top modellerinden diyebilirim ek olarak hızlı kaydırma özelliği ve neredeyse bütün yüzeylerde kullanabiliyorsunuz bu da Razer'ın güzel teknolojilerindendir bende ağırlıklı FPS oyuncusuyum ve özellikle benim oyunlardaki hassasiyetim çok düşük örneğin Valorant'ta 800 DPI 0.16 sens kullanıyorum normal bir mouseyle dönmesi zorken sensörü ve 59gr ağırlığı sayesinde çok daha rahat çevirebilirsiniz.
Tıklama hissiyatı: Özellikle mouse düğmeleride sağ ve sol tık gibi bir tıklama hissiyatı var tokda değil incede değil ikisinin arasında bir sesi var rahatsız etmiyor.
Genel olarak artıları ve eksileri.
Artılar.
+İyi sensör.
+Iyi malzeme kalitesi.
+İyi yazılım.
+Çoğu tutuş stiline uygun.
+Güzel teknolojileri var.
Eksileri.
-Kablolu olması (kablosu örgü ve Razer'ın özel bir kablosu olduğundan çok hissetmiyorsunuz ama yine de rahatsız olan kişilerde oluyor eğer rahatsız olmuyorsanız bu sizin için bir eksi değil)
-RGB (RGB olmaması bir eksi sayılmaz ama RGB olsa çok daha güzel olabilirdi yakışırdı diyebilirim RGB'ye bakmıyorsanız yine bir eksi değil)
Genel olarak bu kadardı ilk hafta alışmakta zorluk çekebilirsiniz eğer tutuş şeklinize uygunsa daha rahat alışırsınız.
Not: Bu fareyi 8000Hz özelliğine bakarak alacaksanız 8000Hz desteği çoğu oyunda yok olanlardada performans kaybı olabiliyor ve bu yüzden sisteminizin iyi olmasına dikkat edin yoksa 2000, 4000, 8000 Hz desteklerinde zorlanır sisteminiz söylemedi demeyin.
Ne demek hocam her zaman ayrıca kendimden biliyorum bende teredütle almıştım adam akıllı söyleyende yoktu aynı hissi yaşamayın sizde dediğim gibi ilk günler tuhaf gelebilir sonuçta yeni fareye geçtiniz onun dışında pek bir eksisi yok 10/10 fare güvenle öneririmSen adamsın hocam ne kadar özellikleri bilsemde kullanıcı yorumlarınıda merak ediyordum hem kullanıcı yorumunu hem teknik özellikleri bir arada hiçbir yerde bulamadım bu metni yazarak yeni alacak kullanıcalarada yardımcı olduğu için çok teşekkür dediyorum (ben resmen eziyet çektim)
Ne demek hocam her zaman ayrıca kendimden biliyorum bende teredütle almıştım adamakıllı söyleyende yoktu aynı hissi yaşamayın sizde dediğim gibi ilk günler tuhaf gelebilir sonuçta yeni fareye geçtiniz onun dışında pek bir eksisi yok 10/10 fare güvenle öneririm.
Oda normal zaten hangi fareye geçerseniz tuhaf hissedersiniz ilk günler.
Evet hocam buda doğru 8000HZ fare aldınız diye 8000 hz kullanmanıza gerek yok 4000HZ zaten valorant ve CS gibi fps oyunlarının en yüksek desteklediği hz dir gelecekte 8000HZ desteklenirse 8000HZ kullanırsınız millet bu konuda çok kasmıştı "sanki 8000HZ destekleyen oyun var mı?" gibisinden siz onlara bakmayın 4000HZ kullanın sisteminiz zorlanıyorsada 2000 yada 1000HZ her türlü iyi sisteminiz iyi ise de 8000HZ çıkarsa onu kullanırsınızSen adamsın hocam ne kadar özellikleri bilsemde kullanıcı yorumlarınıda merak ediyordum hem kullanıcı yorumunu hem teknik özellikleri bir arada hiçbir yerde bulamadım bu metni yazarak yeni alacak kullanıcalarada yardımcı olduğu için çok teşekkür dediyorum (ben resmen eziyet çektim) Bu fareyi 8000Hz özelliğine bakarak alacaksanız 8000Hz desteği çoğu oyunda yok olanlardada performans kaybı olabiliyor ve bu yüzden sisteminizin iyi olmasına dikkat edin yoksa 2000, 4000, 8000 Hz desteklerinde zorlanır sisteminiz söylemedi demeyin. Kısmına gelirsekde yeni alacaklar için 8000Hz zorlar ancak diğer özelliklere sahip olup 8000Hz olmayan fareler daha pahalı ve ayrıca Hz Uygulamadan Düşürüp Bilgisayarınızı Zorlamadan Diğer Güzel Özellikleride Kullana Bilirsiniz
Direkt alın hocam çağ atlarsınızDostum bu mesajdan sonra yüksek ihtimalle direkt alırım 2 yıldır Preo kullanıyorum 16ms![]()
Fiyatına göre çok iyi bir kulaklık surround 7.1 özelliği var fps oyunlarına özellikle çok iyi gider kullanıcı yorumları çok iyi özellikle kulaklığın çok rahat olduğunu söyleyen bir çok kişi var ses kartına gelecek olursak benim anakartım sizinkinden daha eski ve surround 7.1 özelliğine sahip sizinkinden 500-600 daha ucuz bir kulaklık kullanıyorum ve sorun yaşamadım sizinde yaşayacağınızı düşünmüyorum ayrıca mousenizde razer olacağından güzel kombo olur alınır kesinlikleDostum bu mesajdan sonra yüksek ihtimalle direkt alırım 2 yıldır Preo kullanıyorum 16ms
Bir de Blakshark V2X hakkında bilgin var mı ana kartım Intel H61 Ses kartım Sonar Apo yeterli olur mu bu konu hakkındada bilgin varsa yardımcı olursam günümü şenlendirirsin.
SEN VARYA SEN MÜTHİŞ BİR DETAYSIN resmen şu an 1 aylık uyku problemimi çöztün çok sağolEvet hocam buda doğru 8000HZ fare aldınız diye 8000 hz kullanmanıza gerek yok 4000HZ zaten valorant ve CS gibi fps oyunlarının en yüksek desteklediği hz dir gelecekte 8000HZ desteklenirse 8000HZ kullanırsınız millet bu konuda çok kasmıştı "sanki 8000HZ destekleyen oyun var mı?" gibisinden siz onlara bakmayın 4000HZ kullanın sisteminiz zorlanıyorsada 2000 yada 1000HZ her türlü iyi sisteminiz iyi ise de 8000HZ çıkarsa onu kullanırsınız
Direkt alın hocam çağ atlarsınız
Fiyatına göre çok iyi bir kulaklık surround 7.1 özelliği var fps oyunlarına özellikle çok iyi gider kullanıcı yorumları çok iyi özellikle kulaklığın çok rahat olduğunu söyleyen bir çok kişi var ses kartına gelecek olursak benim anakartım sizinkinden daha eski ve surround 7.1 özelliğine sahip sizinkinden 500-600 daha ucuz bir kulaklık kullanıyorum ve sorun yaşamadım sizinde yaşayacağınızı düşünmüyorum ayrıca mousenizde razer olacağından güzel kombo olur alınır kesinlikle
Ne demek hocam her zamanSEN VARYA SEN MÜTHİŞ BİR DETAYSIN resmen şu an 1 aylık uyku problemimi çöztün çok sağol
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.