Sponsorlar mouse kullanımını zorla yapmıyorlar. Oyuncular kendileri istediklerini kullanıyorlar uzun senelerdir. Kullandığı donanım yeterince eski. Ayrıca fare seçerken sırf X kişisi kullanıyor diye almayın.Çoğu e sporcuların zamanın da kullandığı bir fare. Sponsorluklardan dolayı vazgeçti vazgeçenlerin çoğu. Haka aktif olarak kullanan çok var nesi balon acaba.
Kabloya düşman? Bir bilginiz olmadan milleti yargılamaktan ne zaman vazgeçeceksiniz acaba?Hocam kabloya olan bu düşmanlığın sebebini çok merak ediyorum. Zowie fk 1 C almak istiyorum parana yazık gibi yorumlar geliyor.
peki bu ürün kodları arasında fark olur mu?Bugüne kadar alışveriş yapmadım lakin uzun yıllardır piyasada olan bir firma. Ayrıca DARK markasının yetkili satıcısı. Sıkıntı olacağını sanmam. Zaten garantilik bir durum olduğu zaman Teknobiyotik ile işiniz olmaz.
hocam son bir sorum olacak sıktıysam özür dilerim benim kartım troy'da hangi ödeme yöntemiyle daha iyi olur havale mi? kapıda ödeme mi? neyi seçmeliyim he birde şimdi sipariş versem yarın gelir mi?İnternette araştırdım lakin kimse konuşmamış daha önce. Sanırım Amerika ve Avrupa için farklı kodlar ile üretilmiş.
pardon hocam mesajınızı görmedim teşekkür ederim yardımlarınız içinDediğim gibi Teknobiyotik'ten daha önce alışveriş yapmadım. Kargoya ne kadar hızlı veriyorlar bilmiyorum. Ayrıca havale ile teknoloji alışverişide yapmadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.