Arkadaşlar merhaba, Razer DeathAdder V3 HyperSpeed alınır mı? Scyrox v6, V8 gibi modelleri biliyorum ona rağmen bu fareyi soruyorum. Şeklini vs. beğendim.
Bütçe 3000 TL civarı.
Neden alınmaz peki, bende almayı düşünüyorum.
Neden alınmaz peki, bende almayı düşünüyorum.
Evet hocam böyle bir mouse'nin varlığının farkındayım fakat almak istemiyorum maalesef.![]()
Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Sarı Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Hocam attığım ürünün malzeme kalitesi olarak iyi olduğunu düşünüyorum. Sizce kötü mü ? Malzeme kalitesi dışında Scyrox gibi farelerde daha iyi bir sensör belkide daha iyi switchler vardır. Ben sensör vb. özellikleri (Scyrox ve Razer hakkında konuşuyorum.) ayırt edilebileceğini düşünmüyorum. Sadece aslında başlıkta konuyu biraz yanlış sormuşum gibi olmuş. Aslında sormak istediğim bu mouse hiç mi alınmaz evet diğer bu fiyata alınabilecek mouselerin farkındayım. Bir sorun vs. olduğunda karşımda bir muhattap bulmak isterim açıkcası.Eskiden Razer güzel bir markaydı en azından diğer markalara nazaran bir kalitele ve algısı vardı lakin yeni oyuncular piyasa girince Razer'dan çok daha iyi kaliteli iş yapmaya başladı. Bu yüzden Razer ürünlerinin eskisine nazaran parasının karşılığı verdiğini tam söyleyemiyorum çünkü daha kaliteli ve premium hissettiren ürünler var aynı fiyata .
Sağ olun hocam bunu da bir değerlendireyim fakat Wraith dışında satan bir yer var mı? Wraithten ürün almak istemiyorum.
Evet hocam böyle bir Mouse'nin varlığının farkındayım fakat almak istemiyorum maalesef.
Hocam attığım ürünün malzeme kalitesi olarak iyi olduğunu düşünüyorum. Sizce kötü mü? Malzeme kalitesi dışında Scyrox gibi farelerde daha iyi bir sensör belki de daha iyi switchler vardır. Ben sensör vb. özellikleri (Scyrox ve Razer hakkında konuşuyorum.) Ayırt edilebileceğini düşünmüyorum. Sadece aslında başlıkta konuyu biraz yanlış sormuşum gibi olmuş. Aslında sormak istediğim bu mouse hiç mi alınmaz evet diğer bu fiyata alınabilecek mouselerin farkındayım. Bir sorun vs. olduğunda karşımda bir muhatap bulmak isterim açıkçası.
Sağ olun hocam bunu da bir değerlendireyim fakat Wraith dışında satan bir yer var mı? Wraithten ürün almak istemiyorum.
Evet hocam böyle bir Mouse'nin varlığının farkındayım fakat almak istemiyorum maalesef.
Hocam attığım ürünün malzeme kalitesi olarak iyi olduğunu düşünüyorum. Sizce kötü mü? Malzeme kalitesi dışında Scyrox gibi farelerde daha iyi bir sensör belki de daha iyi switchler vardır. Ben sensör vb. özellikleri (Scyrox ve Razer hakkında konuşuyorum.) Ayırt edilebileceğini düşünmüyorum. Sadece aslında başlıkta konuyu biraz yanlış sormuşum gibi olmuş. Aslında sormak istediğim bu mouse hiç mi alınmaz evet diğer bu fiyata alınabilecek mouselerin farkındayım. Bir sorun vs. olduğunda karşımda bir muhatap bulmak isterim açıkçası.
Vallahi hocam sorun yaşarsanız Razer kadar olmasa da bir hizmet alırsınız tabii. Garanti konusunda Razer çok daha iyi ancak Wraith gaming.gen.tr de bir o kadar iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.