Razer Deathadder V3 Hyperspeed alınır mı?

Bütçe
maximum 3000 tl

Mr.Techno

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Amd ryzen 5 7600x 4.7 Ghz
Anakart: Msi B650-S Wifi 7200 Mhz (OC)
Gpu: Gigabyte Windforce 12GB 4070 Super
Ram: Team T-Force 6000 Mhz 2*16 CL38
Ssd: Kingston 2tb 6000/4000
Meslek
Öğrenci
konuda da bahsettiğim gibi özellikle kablosuz mouse arayışındayım. Maksimum 3k tl verebilirim. Sizce mouse iyi midir, eksi ve artı yönleri nelerdir, başka tavsiyeleriniz de varsa tavsiyelere açığım. Genelde cs ve arada hikayeli oyunlar oynuyorum. Şimdiden teşekkürler.

Konuda da bahsettiğim gibi özellikle kablosuz mouse arayışındayım. Maksimum 3K TL verebilirim. Sizce mouse iyi midir, eksi ve artı yönleri nelerdir? Başka tavsiyeleriniz de varsa tavsiyelere açığım. Genelde CS ve arada hikayeli oyunlar oynuyorum. Şimdiden teşekkürler.

O shape bir mouse istiyorsan bunu öneririm maksimum 3K demişsin ama biraz aşıyor bütçeyi.

O shape bir mouse istiyorsan bunu öneririm maksimum 3K demişsin ama biraz aşıyor bütçeyi.
teşekkür ederim hocam peki dediğim mouse nasıldır?

Ben alırdım. Ama millet 4K 8k farelere takmış durumda. Razer D2 Pro'dan gayet memnunum. 2 yıldır asla takılma çift tık ya da sinyal kopması yaşamadım. Bundan sonraki farem de Razer olurdu.

Ben alırdım. Ama millet 4K 8k farelere takmış durumda. Razer D2 Pro'dan gayet memnunum. 2 yıldır asla takılma çift tık ya da sinyal kopması yaşamadım. Bundan sonraki farem de Razer olurdu.
bu serisinde sıkıntı çıkmaz değil mi hocam? sonuçta az para değil 2,5-3k paralar :D

DaV3 Pro Dongle'la birlikte 7 bin liraya satıldığı için fiyatlandırma konusunda çok büyük sorunları Razer'ın. Plastik bir fare için 7.5k tl verilmez ama V2 serisi dediğiniz gibi çok hoş.

O mouse pilli değil miydi hocam bana göre 2025 yılında pilli mouse asla kullanılmaz denk gelmeyene gelmiyor ama Razer'larda kronik scroll sorunu var.
V3 Hyperspeed Deathadder ve Viper arasındaki tek fark Deathadder'ın şarj edilebilir batarya Viper'ın ise AA pil kullanması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı