Razer DeathAdder V3 HyperSpeed alınır mı?

Bende marka takıntısı var o yüzden bir tık MCHOSE'un garantisinden falan şüpheliyim bir de neden Razer'ı kimse sevmiyor bu forumda?
Kronikli ürün satıyor, donanımları rakiplerine göre kötü fiyat bandında. MCHOSE'un bir sürü geri dönüşü var forumda ufak bir aratmayla görebilirsiniz veyahut internette aratabilirsiniz. Bende zamanında DeathAdder Essential almayı planlıyordum iyikide almamışım oda kronikli ürünmüş bir süre G102 kullandım sonrasında VXE R1'e geçtim başkasını aratmadı gayet iyi ürün. Bu tarz Çin menşeli markalar (öyle düşünüyorum) bu markalardan daha iyi ürün yapıyor.

Bende marka takıntısı var o yüzden bir tık MCHOSE'un garantisinden falan şüpheliyim bir de neden Razer'ı kimse sevmiyor bu forumda?

Amazon'dan almam lazım çünkü kartın sınırı 2750 hediye kartı alıp alacağım.

2 tane DeathAdder V3 Pro, 1 tane de Viper V2 Pro kullandım. Sevilmemesinin nedeni hem malzeme kalitesinin rezalet oluşu, hem de sürekli bir kronik arıza çıkartmaları. Kısacası fiyatının hakkını veren ürünler değiller. DeathAdder Essential'dan beri durum böyle.

2 tane DeathAdder V3 Pro, 1 tane de Viper V2 Pro kullandım. Sevilmemesinin nedeni hem malzeme kalitesinin rezalet oluşu, hem de sürekli bir kronik arıza çıkartmaları. Kısacası fiyatının hakkını veren ürünler değiller. DeathAdder Essential'dan beri durum böyle.

Bende şu an DeathAdder V2 var kablosuza geçmek için alacağım ve sorunu falan yok yani sadece kablosu biraz zayıf.

Sizde olmaması gerçeği, kalan kullanıcıların çoğunda olması gerçeğini değiştirmiyor.

Kroniğini bulamadım ama o kadar forumda ve neden herkes A5 Ultra al geç diyor özelliklerine falan baktım normal fazla bir üstünlüğü yok.

Kroniğini bulamadım ama o kadar forumda ve neden herkes A5 Ultra al geç diyor özelliklerine falan baktım normal fazla bir üstünlüğü yok.
Kroniksiz ve uzun ömürlü ürünler. Ona bakılırsa Razer'dada bir problem yok fakat kronikli ve kötü donanımlı.

Razer genel olarak kronik scroll sorunlu alınmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı