İkisi de iyi ikisi de alınabilir ama ergo bir mouse istiyorsan deathaddler V3 HyperSpeed yerine ogm Pro V2 al.
![]()
Waizowl OGM Pro V2 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bende Viper V3 HyperSpeed var. Tutuş tarzına göre seç o zaman.
Ben pil mod ile kullanıyorum normal AA pil ile kullanırsan mouse 82 gram ama benim gibi modlayıp kullanırsan 70 grama düşüyor. Aliexpress veya amazonda AAA pilleri AA'ya çeviren dönüştürücüler var onlar ile AAA pil kullandığında ağırlık yüksek oranda azalıyor dediğim gibi.Hangi pili kullaniyorsunuz, mouse cok agir oluyor mu?
Farelerden biri ergo biri simetrik. O nedenle tutuş şekli ön plana çıkıyor ama ikisi de canavar farelerdir.
palm gripFarelerden biri ergo biri simetrik. O nedenle tutuş şekli ön plana çıkıyor ama ikisi de canavar farelerdir.
Ozaman deathaddler olan daha mantıklı.Hocam sag elle kullanacagim ve elimi kivirmadan duz tutuyorum yani tutusun ismini bilmiyorum.
palm grip
O zaman deathaddler olan daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.