Razer DeathAdder V3 HyperSpeed vs MCHOSE A7 Ultra

Genelde palm tutuyorum bazen palm claw karışık tutuyorum. Elim 18-19 cm arası. Bu 2 mouse arasında ne önerirsiniz?
İkisinden de iyidir.

İkisinden de iyidir.
hangi alanlarda daha iyidir peki

hangi alanlarda daha iyidir peki
Wraith dan ürün önermem, teknik destek kısmında yavaşlar, çoğu ürünleri kronik sıkıntılı, kolay kolay değişim yapmazlar, aldığım klavyenin anakartı değiştirildi, mousenın dongle arızalandı onu da değiştirdiler, aynı model değil ama çoğu ürünleriyle ilgili sürekli şikayet okuyorum, bu modeli de araştırsam eminim şikayet ile karşılaşırım.

Razer ek sensör teknolojilerine sahip bir ürün; Motion Sync, Asymmetric Cut-of, Smart Tracking.

Razer'da korktuğum tek şey bozulması hocam. Razer DeathAdder v2X HyperSpeed kullanıyordum aniden takılmaya başladı ve sensörü öldü. Şimdi DeathAdder V3 HyperSpeed kullanıyorum aslında çok da memnunum o yüzden yeniden almayı değerlendiriyorum ama 1 yılı dolmadan yine aynı sorun oldu. Yavaştan takılmaya ve takılma süreleri artmaya başladı

Wraith dan ürün önermem, teknik destek kısmında yavaşlar, çoğu ürünleri kronik sıkıntılı, kolay kolay değişim yapmazlar, aldığım klavyenin anakartı değiştirildi, mousenın dongle arızalandı onu da değiştirdiler, aynı model değil ama çoğu ürünleriyle ilgili sürekli şikayet okuyorum, bu modeli de araştırsam eminim şikayet ile karşılaşırım.
Şikayet bul bulabilirsen dostum. Wraith'den ürün almam diye genelleme mi varmış öyle ya? Daha ürün hakkında bilgi sahibi bile değilsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı