- Makaleler
- 1
Genelde palm tutuyorum bazen palm claw karışık tutuyorum. Elim 18-19 cm arası. Bu 2 mouse arasında ne önerirsiniz?
Daha hafif, daha iyi sensör, daha uzun pil ömrü. Razer tavsiye ederim.Genelde palm tutuyorum bazen palm claw karışık tutuyorum. Elim 18-19 cm arası. Bu 2 mouse arasında ne önerirsiniz?
sensörler aynı seviye değil mi?Daha hafif, daha iyi sensör, daha uzun pil ömrü. Razer tavsiye ederim.
Genelde palm tutuyorum bazen palm claw karışık tutuyorum. Elim 18-19 cm arası. Bu 2 mouse arasında ne önerirsiniz?
hangi alanlarda daha iyidir pekiİkisinden de iyidir.![]()
RAWM ER21 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Razer ek sensör teknolojilerine sahip bir ürün; Motion Sync, Asymmetric Cut-of, Smart Tracking.sensörler aynı seviye değil mi?
Sensör, malzeme kalitesi ve batarya süresi daha iyi. Yani genel olarak daha iyi.hangi alanlarda daha iyidir peki
Wraith dan ürün önermem, teknik destek kısmında yavaşlar, çoğu ürünleri kronik sıkıntılı, kolay kolay değişim yapmazlar, aldığım klavyenin anakartı değiştirildi, mousenın dongle arızalandı onu da değiştirdiler, aynı model değil ama çoğu ürünleriyle ilgili sürekli şikayet okuyorum, bu modeli de araştırsam eminim şikayet ile karşılaşırım.hangi alanlarda daha iyidir peki
Razer ek sensör teknolojilerine sahip bir ürün; Motion Sync, Asymmetric Cut-of, Smart Tracking.
Şikayet bul bulabilirsen dostum. Wraith'den ürün almam diye genelleme mi varmış öyle ya? Daha ürün hakkında bilgi sahibi bile değilsin.Wraith dan ürün önermem, teknik destek kısmında yavaşlar, çoğu ürünleri kronik sıkıntılı, kolay kolay değişim yapmazlar, aldığım klavyenin anakartı değiştirildi, mousenın dongle arızalandı onu da değiştirdiler, aynı model değil ama çoğu ürünleriyle ilgili sürekli şikayet okuyorum, bu modeli de araştırsam eminim şikayet ile karşılaşırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.