Razer DeathAdder V3 HyperSpeed vs MCHOSE A7 Ultra

Sensör, malzeme kalitesi ve batarya süresi daha iyi. Yani genel olarak daha iyi.
peki başlıktakilerden ayrı olarak zenith pro 4k veya a5 ultra alsam beni yine idare eder mi yani onların üstüne 800 lira koymaya değer mi bu mouse hocam

Şikayet bul bulabilirsen dostum. Wraith'den ürün almam diye genelleme mi varmış öyle ya? Daha ürün hakkında bilgi sahibi bile değilsin.
o kadar iyi diyorsunuz

peki başlıktakilerden ayrı olarak zenith pro 4k veya a5 ultra alsam beni yine idare eder mi yani onların üstüne 800 lira koymaya değer mi bu mouse hocam

o kadar iyi diyorsunuz
Attığım RAWM değer kesinlikle. Razer alınmaz sorunlu fare.

o kadar iyi diyorsunuz
İyi olsaydı tercih edilirdi hocam, gördüğünüz üzere yorum bile yapılmamış bir ürün, ilk alan siz olacaksınız ve büyük ihtimalle sorunlu gelecek. Sitedeki ürünlere göz atarsanız hep 5 puanlı yorumlara izin verilmiş zaten, tüm yorumlara izin verilse 3 puan üstü ürünleri kalmaz, kesinlikle almayın pişman olursunuz. Razer ürününüzde bir sorun yaşarsanız garantiye gönderirsiniz değişim yaparlar, wraith aracı firma olduğu için kendi ürünleri olmadığı için değişim yapmıyor. Sadece mail üzerinden iletişim kurabiliyorsunuz ve 1 gün bekleme süresi var, çok amatör bir firma kesinlikle bulaşmayın.

İyi olsaydı tercih edilirdi hocam, gördüğünüz üzere yorum bile yapılmamış bir ürün, ilk alan siz olacaksınız ve büyük ihtimalle sorunlu gelecek. Sitedeki ürünlere göz atarsanız hep 5 puanlı yorumlara izin verilmiş zaten, tüm yorumlara izin verilse 3 puan üstü ürünleri kalmaz, kesinlikle almayın pişman olursunuz. Razer ürününüzde bir sorun yaşarsanız garantiye gönderirsiniz değişim yaparlar, Wraith aracı firma olduğu için kendi ürünleri olmadığı için değişim yapmıyor. Sadece mail üzerinden iletişim kurabiliyorsunuz ve 1 gün bekleme süresi var, çok amatör bir firma kesinlikle bulaşmayın.

Değerlendirmeler üzerinden mi gerçekten ürünün iyi olup olmadığını söylüyorsun? Bu forumda attığım mouse hep öneriliyor zaten. Binlerce kişinin elinde olan bir ürün RAWM. Söyleyecek söz yok size Trendyol PC gibi insansınız.

Son düzenleme:
İyi olsaydı tercih edilirdi hocam, gördüğünüz üzere yorum bile yapılmamış bir ürün, ilk alan siz olacaksınız ve büyük ihtimalle sorunlu gelecek. Sitedeki ürünlere göz atarsanız hep 5 puanlı yorumlara izin verilmiş zaten, tüm yorumlara izin verilse 3 puan üstü ürünleri kalmaz, kesinlikle almayın pişman olursunuz. Razer ürününüzde bir sorun yaşarsanız garantiye gönderirsiniz değişim yaparlar, Wraith aracı firma olduğu için kendi ürünleri olmadığı için değişim yapmıyor. Sadece mail üzerinden iletişim kurabiliyorsunuz ve 1 gün bekleme süresi var, çok amatör bir firma kesinlikle bulaşmayın.

Rawm ürününü gömüp, kronik Razer öneren ilk insan...

RAWM ER21 Pro veya ES21 Pro al gec. Razer scroll sorunlu rezil Razeri onerip bu urunleri gomen arkadasi takmamak gerek pek. Bir bilgisi olmadigi belli 😀.

Forumda 8k hz tavsiye verip, mouse arızalandığında 1k hz ile oynatırlar size hocam. Tavsiye ettiği ürünler kronik sıkıntlı, 8k hz diye aldığınız mouse 1k hz ile oynamak zorunda kalırsınız. Razer alın geçin kafanız rahat olsun.

RAWM ER21 Pro veya ES21 Pro al gec. Razer scroll sorunlu rezil Razeri onerip bu urunleri gomen arkadasi takmamak gerek pek. Bir bilgisi olmadigi belli 😀.

%75 palm %25 claw palm karışık tutuş için ikisinden hangisi daha iyi gider sizce

Forumda 8k hz tavsiye verip, mouse arızalandığında 1k hz ile oynatırlar size hocam. Tavsiye ettiği ürünler kronik sıkıntlı, 8k hz diye aldığınız mouse 1k hz ile oynamak zorunda kalırsınız. Razer alın geçin kafanız rahat olsun.
hocam razer zaten 1k üstü yok diğeri en azından 2k'da stabilse bu bana yeter çünkü maksimum 2k'da kullanırım hatta 1k'da bile kullanabilirim çünkü bence pek farkı yoktur bu kadar minimal farklar yüzünden de işlemciyi yorup fps düşürmeye gerek yok

%75 palm %25 claw palm karışık tutuş için ikisinden hangisi daha iyi gider sizce

hocam razer zaten 1k üstü yok diğeri en azından 2k'da stabilse bu bana yeter çünkü maksimum 2k'da kullanırım hatta 1k'da bile kullanabilirim çünkü bence pek farkı yoktur bu kadar minimal farklar yüzünden de işlemciyi yorup fps düşürmeye gerek yok
Siz bilirsiniz hocam, güzel günlerde kullanın. Ürün kusurlu gelirse paylaşın lütfen.

Forumda 8K Hz tavsiye verip, mouse arızalandığında 1K Hz ile oynatırlar size hocam. Tavsiye ettiği ürünler kronik sıkıntlı, 8K Hz diye aldığınız mouse 1K Hz ile oynamak zorunda kalırsınız. Razer alın geçin kafanız rahat olsun.

8KHz ile farenin arıza yapmasını anlayamadım ne alaka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı