Mouse çok uygun ama elimde Razer Naga Pro olduğu için yedek olarak alınır mı bilemedim? Belki 1 sene sonra kullanırım ama o zaman da garanti süresi azalmış olur...
Onlar kablosuz olarak da kullanılabiliyor. Bir kaç ekstra özelliği var. Ama sensörleri aynı ve bu daha kalitelidir. Ayrıca bunun garantisi var. Size kalmış.
Victory takes on a new shape with the Razer DeathAdder V3 - an ergonomic esports gaming mouse with a true 8000 Hz polling rate for the fastest response time.
Fare dün elime ulaştı, 8Khz olduğu için alacak varsa biraz pazarlama stratejisi olduğunu belirtmeliyim.
Çoğu oyunda bunun desteği yok 8K'ya alınca oyun sapıtıyor, 4K ise shutter'a sebep oluyor.
Bu yüzden 2K'ya alıp kullanıyorum, birçok arkadaşta 1000hz fare olduğunu varsayarsak 2000hz ile arasında hissedilir fark yok diyebilirim.
Fare dün elime ulaştı, 8Khz olduğu için alacak varsa biraz pazarlama stratejisi olduğunu belirtmeliyim.
Çoğu oyunda bunun desteği yok 8K'ya alınca oyun sapıtıyor, 4K ise shutter'a sebep oluyor.
Bu yüzden 2K'ya alıp kullanıyorum, birçok arkadaşta 1000hz fare olduğunu varsayarsak 2000hz ile arasında hissedilir fark yok diyebilirim.
Çok eski bir işlemci kullanmadığın sürece polling rate performansa aman aman etki etmez.
Ayrıca sistem fazlasıyla iyi, zaten yukarıda dediğim gibi sorun sistemden kaynaklı değil.
Daha öncesinde de konusu açılmış, cevaplar verilmiş.
Arkadaşlar merhaba. Bugün MediaMarkt'tan Viper 8KHz mouse aldım fakat oyun içi girdiğim zaman küçük dönüşlerde bile takılıyor yani FPS 400 500'lerde iken 1FPS'e düşüyormuş gibi oluyor. Çözümü nedir?
Evet arkadaşlar önceki farem SteelSeries Rival110du fakat 3 sene kullanım ardından Switch'lerin ömrü tükendi yani Switch'ler doğru düzgün çalışmıyor anlayacağınız. Bende yeni mouse aldım 1000 TL bütçem vardı gloriousdur odur budur baktım en çok Razer Viper 8KHz'i beğendim elime oturması tutuşu...