Elektronik Razer Deathadder V3 kablolu 1489 TL!

• Konuyu başlatan Rob
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 102
  • Görüntüleme 8.047
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ürün ne kadar iyi bilmiyorum fakat indirim iyi gözüküyor.

Glorious Model O- almistim ayin 23'un de elime ulasmisti. Eve gecince onu iade edecegim. DeathAdder V3 siparisini verdim, mukemmel firsat.

• Beğen
İfadeler: Rob
Mouse çok uygun ama elimde Razer Naga Pro olduğu için yedek olarak alınır mı bilemedim? Belki 1 sene sonra kullanırım ama o zaman da garanti süresi azalmış olur...

Ucuz dediniz diye aldım, kaç lira kar etmişimdir? Bu Temu'daki AJ159 Apex tarzı mouselardan daha mı iyi?
Onlar kablosuz olarak da kullanılabiliyor. Bir kaç ekstra özelliği var. Ama sensörleri aynı ve bu daha kalitelidir. Ayrıca bunun garantisi var. Size kalmış.

Ürün tabii ki 8K. Pro'dan minimal farkları var, aradaki fiyata göre de bir zahmet olsun o kadar. Detaylı bilgi için sitesine bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2348183
Fare dün elime ulaştı, 8Khz olduğu için alacak varsa biraz pazarlama stratejisi olduğunu belirtmeliyim.
Çoğu oyunda bunun desteği yok 8K'ya alınca oyun sapıtıyor, 4K ise shutter'a sebep oluyor.

Bu yüzden 2K'ya alıp kullanıyorum, birçok arkadaşta 1000hz fare olduğunu varsayarsak 2000hz ile arasında hissedilir fark yok diyebilirim.

Fare dün elime ulaştı, 8Khz olduğu için alacak varsa biraz pazarlama stratejisi olduğunu belirtmeliyim.
Çoğu oyunda bunun desteği yok 8K'ya alınca oyun sapıtıyor, 4K ise shutter'a sebep oluyor.

Bu yüzden 2K'ya alıp kullanıyorum, birçok arkadaşta 1000hz fare olduğunu varsayarsak 2000hz ile arasında hissedilir fark yok diyebilirim.
Siteminiz yetersiz olabilir mi?

Siteminiz yetersiz olabilir mi?
Çok eski bir işlemci kullanmadığın sürece polling rate performansa aman aman etki etmez.
Ayrıca sistem fazlasıyla iyi, zaten yukarıda dediğim gibi sorun sistemden kaynaklı değil.

Daha öncesinde de konusu açılmış, cevaplar verilmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı