Elektronik Razer Deathadder V3 kablolu 1489 TL!

• Konuyu başlatan Rob
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 102
  • Görüntüleme 8.054
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dongle içinden çıkıyor, 8KHz veriyor. Tam vermiyor ama desteği. Dediğiniz bir nevi doğru. Ona parayı kıyıp 8KHz verecek dongle almak lazım.

Tamam bende aynı şeyi dedim kutunun içinde çıkan dongle 1K Hz destekliyor fakat paraya kıyıp 8K Hz olan hyperpolling dongleyi aldığınızda 8K Hz alabiliyorsunuz mouse zaten destekli bizzat kendim V3 Pro kullanıyorum bir nevi doğru değil kesinlikle doğru.

Hocam bende 3 hafta önce cobra aldım Amazon'dan ama iade edip bunu satın aldım aralarında harbiden uçurum var biraz araştırdım sensör olarak inanılmaz iyi bu ürün.

Cobra'ya göre oyunlarda fark yaratır mı?

Hocam bilgisayarınız iyiyse 8000 MHz güzel bir özellik fark olacağını düşünüyorum ayrıca cobra 1000 TL DeathAdder 3 1500 TL arada 500 TL var ama sensörlerde inanılmaz fark var gerçekten dünya çabpında en iyi sensörlerden biri olabilir diyordu birkaç inceleme videosu izledim. Tıklama ömrü switch olarak da çok fark var iade edebiliyorsanız iade edip alın.

Hangi siteden aldınız hocam?
Ben satın aldım sonra iadeyi başlattım sizde elinizi çabuk tutun bence.

Hocam bilgisayarınız iyiyse 8000 MHz güzel bir özellik fark olacağını düşünüyorum ayrıca cobra 1000 TL DeathAdder 3 1500 TL arada 500 TL var ama sensörlerde inanılmaz fark var gerçekten dünya çabpında en iyi sensörlerden biri olabilir diyordu birkaç inceleme videosu izledim. Tıklama ömrü switch olarak da çok fark var iade edebiliyorsanız iade edip alın.

Hangi siteden aldınız hocam?
Ben satın aldım sonra iadeyi başlattım sizde elinizi çabuk tutun bence.
İade etme şansım yok teknosa mağazadan aldım. Fps oyunlarinda fark yaratır mı? Bilen var mı? Boşuna para vermeyeyim.

İade etme şansım yok Teknosa mağazadan aldım. FPS oyunlarinda fark yaratır mı? Bilen var mı? Boşuna para vermeyeyim.

PC'niz kötüyse ve 60 Hz kullanıyorsanız aşırı bir fark hissetmeyebilirsiniz çünkü 8000 MHz kullanmak işlemciye yük bindiriyor. Yüksek beklentiye girmenizi önermem ama cobrayla arada çok fark var kalite farkı elbette olacaktır.

PC'niz kötüyse ve 60 Hz kullanıyorsanız aşırı bir fark hissetmeyebilirsiniz çünkü 8000 MHz kullanmak işlemciye yük bindiriyor. Yüksek beklentiye girmenizi önermem ama cobrayla arada çok fark var kalite farkı elbette olacaktır.

165Hz kullanıyorum. En iyisi bunun için bir konu açayım.

AJ139 Pro, furylevel Z1 vs. varken alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı