Razer Deathadder V3 Pro alınır mı?

JackCooper

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INNO3D 3060
R5500
Gigabyte A520MH
Windows 10
Corsair Delta RGB
Gamebooster Fire Storm
Waizowl OGM Pro V2
Asus VG279QA
Logitech G733
Meslek
Öğrenci
Şu anda V2 Mini kullanıyorum ve elime küçük gelmeye başladı, Deathadder olmasının sebebi ele oturma şekli. Viper'ın şekli asla elime oturmadığından Deathadder tarafındayım. Peki bu mouse alınırmı?

Şu anda V2 mini kullanıyorum ve elime küçük gelmeye başladı, DeathAdder olmasının sebebi ele oturma şekli. Viper'ın şekli asla elime oturmadığından DeathAdder tarafındayım. Peki bu mouse alınır mı?

Hangisini diyorsun hocam, kocaman olan mı, küçük olan mı? Karıştırmışım hocam pardon, bütçe sıkıntın yoksa alınır bayağı önerilen bir mouse.

DeathAdder V3 Pro kullanıyorum ve kesinlikle parasını hak ettiğini düşünüyorum fakat 8000 Hz kullanmak istediğinizde dongle bulmakta sorun çekersiniz.

Hangisini diyorsun hocam, kocaman olan mı, küçük olan mı? Karıştırmışım hocam pardon, bütçe sıkıntın yoksa alınır bayağı önerilen bir mouse.
RAZER DEATHADDER V3 PRO KABLOSUZ MOUSE SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu

DeathAdder V3 Pro kullanıyorum ve kesinlikle parasını hak ettiğini düşünüyorum fakat 8000 Hz kullanmak istediğinizde dongle bulmakta sorun çekersiniz.
8000 hz kullanacağımı pek sanmıyorum, 3060ım bunu kaldıramaz.

Dediğim gibi bütçe sıkıntın yoksa al hocam, kronik sıkıntısı falan yok. Çok güzel mouse.

İşlemci önemli hocam Hz için. 2 kdan sonrası gereksiz bu arada.

Şu anda V2 mini kullanıyorum ve elime küçük gelmeye başladı, DeathAdder olmasının sebebi ele oturma şekli. Viper'ın şekli asla elime oturmadığından DeathAdder tarafındayım. Peki bu mouse alınır mı?

Hocam garanti için alınır. Eğer değil ise daha iyi fareler var.

Çok büyük bir mouse. Deneme şansınız varsa deneyip almanızı tavsiye ederim.
mediamarktta denedim elimde hissetmedim o kadar hafiftiki ama boyutuna alışmak zaman alacak büyük ihtimalle.

Dediğim gibi bütçe sıkıntın yoksa al hocam, kronik sıkıntısı falan yok. Çok güzel mouse.

İşlemci önemli hocam Hz için. 2 kdan sonrası gereksiz bu arada.
2kdan sonrası? 2000 serisinden sonrasımı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı