Dogueu
Hectopat
Daha fazla
Merhaba Razer DeathAdder V3 Pro modeline sahibim ve benim aklıma çok takılan bir sorun var. Mouse scroll ile ilgili. Scroll normal çevirdiğimde falan gayet düzgün çalışıyor ama çok hızlı scroll yaptığımda algılamıyor. En azından gerektiği kadar algılamıyor. Mesela internet sitelerinde çok hızlı scrol yaprak aşağı inerken çok az az ilerliyor sayfa. Bu durumdan emin olmak için şöyle bir şey denedim: Mouse pad üzerinden scroll yere gelecek şekilde scroll üzerinde sürükledim fareyi. Oyuncak araba sürer gibi sürdüm yani
bunu denediğimde Valorant'ta mesela ilk başta anlık scrol çalışıp ondan sonra masa boyunda sürüklesem bile hiç tepki vermiyor. Bunun normal olduğunu düşünmüştüm başta fakat eski sahip olduğum Razer DeathAdder V2 Pro da aynı durum söz konusu değil. İstediğim kadar hızlı çevireyim scroll ne kadar hızlı çevirirsem o kadar hızlı çalışıyor. V3 Pro modeli bir arkadaşımda daha var onunla konuştum bugün o da benimle aynı durumu yaşadığını söyledi. Eğer bu modelde bu durum normalse garantiyle uğraşıp 2-3 hafta mouse suz kalmak istemiyorum açıkçası. Umarım sorunumu anlatabilmişimdir. Bu model sizde varsa deneyip yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: