Razer DeathAdder V3 Pro hızlı scroll yapıldığında algılamıyor

Burayımı diyorsunuz eger buraysa evet var her iki tarafta da.
Tamam işte bir önceki yazdığım cevapta bundan bahsettim bir arkadaşımda da var bu çizgiler başka bir arkadaşımda yok. O çizgiler anladığım kadarıyla yeni üretim olanlarda yok. Ve scroll problemi de yeni üretimlerde yok. Çizgi olmayan arkadaşımın mouse u sorunsuz çünkü.

Tamam işte bir önceki yazdığım cevapta bundan bahsettim bir arkadaşımda da var bu çizgiler başka bir arkadaşımda yok. O çizgiler anladığım kadarıyla yeni üretim olanlarda yok. Ve scroll problemi de yeni üretimlerde yok. Çizgi olmayan arkadaşımın fareyi sorunsuz çünkü.

Bu kadar para veriyoruz bir de paramızla rezillik çekiyoruz madem kronik sorunlu bir seri çıkartıyorlar bunu niye satıyorlar umarım garantiden yenisini verirler size hocam beni de bilgilendirin olmazsa bende garantiye vereyim.

Tamam işte bir önceki yazdığım cevapta bundan bahsettim bir arkadaşımda da var bu çizgiler başka bir arkadaşımda yok. O çizgiler anladığım kadarıyla yeni üretim olanlarda yok. Ve scroll problemi de yeni üretimlerde yok. Çizgi olmayan arkadaşımın mouse u sorunsuz çünkü.
Çizgiler her iki üretimde de var diye biliyorum diyeyim, gördüm çünkü. Benim V3 Pro da garanti de, sıfır gelirse çizgilere bakayım.

Bu kadar para veriyoruz bir de paramızla rezillik çekiyoruz madem kronik sorunlu bir seri çıkartıyorlar bunu niye satıyorlar umarım garantiden yenisini verirler size hocam beni de bilgilendirin olmazsa bende garantiye vereyim.
Tamamdır bilgilendiririm. Ama tahminimce 2 haftayı rahat bulur en az. Görüştüğümde şu an razer tarafında yoğunluk var dediler. Bir de istanbuldayım ben gönderdiğim servis izmirde. Bakalım umarım çok zaman almaz. Yazarım zaten dediğim gibi.

Çizgiler her iki üretimde de var diye biliyorum diyeyim, gördüm çünkü.
Bizzat arkadaşımın sahip olduğu beyaz DA v3 pro da yok. Yan yana karşılaştırdık. Ayrıca onun kasa gıcırdaması vs nerdeyse hiç yok ve benden daha uzun süredir kullanıyor. İnternette de çizgi olmayan bir çok fotoğraf bulabilirsiniz.

Bizzat arkadaşımın sahip olduğu beyaz DA v3 pro da yok. Yan yana karşılaştırdık. Ayrıca onun kasa gıcırdaması vs nerdeyse hiç yok ve benden daha uzun süredir kullanıyor. İnternette de çizgi olmayan bir çok fotoğraf bulabilirsiniz.
Ben de bazı ortamlardan gördüm, yeni batchlerde de oldugunu onların yalancısıyım. Olmayanı da gördüm elbette, tek çare kendi ürünümün gelmesi öyle anlarım farkları.

Çizgiler her iki üretimde de var diye biliyorum diyeyim, gördüm çünkü. Benim V3 Pro da garanti de, sıfır gelirse çizgilere bakayım.
Sen ne zaman gönderdin bu arada? Sürecin 1 ayı bulmasından korkuyorum açıkcası ben. Çok insan var 1 ay ürün bekleyen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı