Razer DeathAdder V3 Pro hyperpolling nedir?

prethouthem

Femtopat
Daha fazla  
V3 Pro alacaktım fakat hyperpolling'de 70 euro fark var değer mi ve olmadan performansı nasıl olur? Onun haricinde relaxed claw grip kullanımda yüksek kalitede mouse önerisi alabilirim Razer sensörlerin kalitesinden tercih edecektim, BenQ en sevdiğimdi fakat amazon.de'de taksit bulamamıştım başka öneriniz varsa güzel olur site link olarak değil de model olarak önerirseniz güzel olur.

V3 Pro alacaktım fakat hyperpolling'de 70 euro fark var değer mi ve olmadan performansı nasıl olur? Onun haricinde relaxed claw grip kullanımda yüksek kalitede mouse önerisi alabilirim Razer sensörlerin kalitesinden tercih edecektim, BenQ en sevdiğimdi fakat amazon.de'de taksit bulamamıştım başka öneriniz varsa güzel olur site link olarak değil de model olarak önerirseniz güzel olur.
8000 hz yapıyor bildiğin üzere, değmez kesinlikle. Dav3 pro alınmaz onun yerine Sword X veya Superligth 2 dex bak, çok daha iyiler.

V3 Pro fiyatı çok çok gereksiz pahalı olan bir Mouse kesinlikle hak etmiyor. OGM V2 Pro ve Lamzu Maya X gibi seçenekler bile daha iyi.

Zowie shape arıyorsanız Fantech Helios II Pro S önerebilirim, Zowie S2 ile aynı Shape’e sahip.

maya x mi dersin o mu fiyat değil de relaxed clawa uygunluk ve performans olarak bir de skatezleri iyi mi ya da dışardan alsam uyar mı lamzuya logitech o konuda iyi çünkü

Performans olarak Hero 2 çok çok az daha iyi ancak fark demek ayrı bir şey ister.

El ölçüleriniz nedir? Eliniz yapılıysa dex daha iyi gider.

Performans olarak Hero 2 çok çok az daha iyi ancak fark demek ayrı bir şey ister.

El ölçüleriniz nedir? Eliniz yapılıysa DeX daha iyi gider.

Uzunluğu 19 avuç içim 9 küçük sayılabilir kalın değil parmaklarım şu an düşük bir model olsa da shape olarak referans için DeathAdder Essential kullanıyorum ona yakın shape ya da Zowie shape seviyorum maya X'e yakınım DeX de olur uzunluk olarak uyanı seçebilirim.

Uzunluğu 19 avuç içim 9 küçük sayılabilir kalın değil parmaklarım şu an düşük bir model olsa da shape olarak referans için DeathAdder Essential kullanıyorum ona yakın shape ya da Zowie shape seviyorum maya X'e yakınım DeX de olur uzunluk olarak uyanı seçebilirim.

Dex daha uygun o halde.

He hocam bu arada dediğim gibi Zowie shape arıyorsanız Fantech Helios II Pro S önerebilirim S2 DW ile aynı Shape’e sahip.

IMG_4675.jpeg

19 cm ile claw kullanabilirsiniz, Relaxed claw’da serçe parmak muhtemelen Mousepad’e sürter.

Bunun dışında Dex veya Maya X de olabilir.

Son düzenleme:
DeX daha uygun o halde.

He hocam bu arada dediğim gibi Zowie shape arıyorsanız Fantech Helios II Pro s önerebilirim S2 dw ile aynı Shape'e sahip.

Eki Görüntüle 2510267

19 cm ile claw kullanabilirsiniz, relaxed Claw'da serçe parmak muhtemelen mouse Pad'e sürter.

Bunun dışında DeX veya maya X de olabilir.

Fantech amazon.de'de yok almanyadayım ve taksit anca öyle oluyor da Viper V3 Pro'ya da Superlight 2 çok mu claw kaçar çünkü elim clawa müsait olsa da alışkanlıktan dolayı relxed gibi oluyor clawa da kayabilirim fakat orta aralıkta denebilecek bir modele geçebilirim o zaman öneri varsa spesifik oldu biraz ama. Relaxed claw ile claw arasında model olarak biraz uçurum oluyor genelde arka kısmı çok şişik/bombeli oluyor clawlar var, isteseniz de palma kayamıyorsunuz aralık bir model varsa kaliteli çok güzel olurdu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı