Razer DeathAdder V3 Pro kronik sorunlu mu?

Tertemiz kullandığım farenin 1 sene sonra scroll tuşu ters yöne atlama yapmaya başladığı için garantiye gönderdim. Bu bir kronik sorun ve aynı dertten muzdarip birçok kişiyi görebilirsiniz yabancı forumlarda. Değişim yerine para iadesi yapılırsa yaklaşık 1500 liralık bir kaybım olacak bir daha asla Razer almam eğer destek bu şekilde verilirse.
Bende kırmızı olanı vardı ve bana para iadesi yaptılar ısrar etmeme rağmen diğer renklerine razı olduğumu siyah veya beyaz olsa bile alabileceğimi söyledim fakat aynı olması gerekiyormuş o nedenle ellerinde olmadığı için yazıyı gaming.gen.tr 'ye yolladım onların stoğunda kırmızı olmadığı para iadesi oldu pişmanım daha bu markadan uzak dururum.

Bende kırmızı olanı vardı ve bana para iadesi yaptılar ısrar etmeme rağmen diğer renklerine razı olduğumu siyah veya beyaz olsa bile alabileceğimi söyledim fakat aynı olması gerekiyormuş o nedenle ellerinde olmadığı için yazıyı gaming.gen.tr 'ye yolladım onların stoğunda kırmızı olmadığı para iadesi oldu pişmanım daha bu markadan uzak dururum.
Kırmızı olanı diğerlerinden daha da pahalı aslında gidip nasıl yaptılarsa. Farklı bi model fare için gaming gen aynısını zorlamıştı bana, 1.5 ay falan bekledim stok gelince verdiler. THH artık ürünlerin güncel fiyatı için iadeyi onaylıyor sanırım, internette gördüm insanlar şikayet etmiş bu durumu ve güncel fiyatı iade etmiş firmalar

Ocak ayında yenisini gönderdiler 8 ay sonra yine aynı scroll arızası baş gösterdi. Bu mouse gerçekten kronik arızalı, işin kötü tarafı ekonomi yüzünden her sene 2 katına çıkıyor fiyatı. Aldığımız fiyatın karşılığını iade verseler bi o kadar daha üstüne koymak gerekiyor eş değer bir mouse için.

Ocak ayında yenisini gönderdiler 8 ay sonra yine aynı scroll arızası baş gösterdi. Bu mouse gerçekten kronik arızalı, işin kötü tarafı ekonomi yüzünden her sene 2 katına çıkıyor fiyatı. Aldığımız fiyatın karşılığını iade verseler bi o kadar daha üstüne koymak gerekiyor eş değer bir mouse için.
Bu mouse'den sonra Logitech PRO Superlight 2 ürününe geçtim 1 senedir gayet memnunum fakat ilk versiyonuda kronik dikkat edin.

Bu mouse'den sonra Logitech PRO Superlight 2 ürününe geçtim 1 senedir gayet memnunum fakat ilk versiyonuda kronik dikkat edin.
Piyasa fiyatını karşılayacak şekilde para iadesi isteyip bu mouse'un DEX olanını almayı düşünüyorum ama büyük ihtimalle 2 sene önce ödediğim fiyatı iade edebiliriz diyecek Vatan Bilgisayar bu döngü böyle devam edecek, ben bıkana kadar senede bir değişim olacak 😄 Bu fiyatlara mouse satıp da aynı kronik arızayı yeni nesillerde çözememek cidden büyük rezillik, bir daha Razer markalı herhangi bir ürün almayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı