pmanx
Hectopat
Daha fazla  

Arkadaşlar fareyi hiç açıp kapamanıza gerek yok tuştan, birkaç markanın aksine kendisinde uyku modu sorunu yok bence hatta şarjı iyi gayet. Sadece kullanırken sürekli uykuya dalmaması adına kullanım sürenize göre uygulamasından bence bi 7dk yapın uykuya dalış süresini, böylece sürekli triggerlanmasın. Scroll olaraksa bir sıkıntı olmaz merak etmeyin, son üretimlerde sorun yok artık. Hatta sorun var bile dememek lazım çünkü scroll'u çok hassas bulanlar var mesela, bu da tamamen kişisel bir görüş. Razer TR teknik servisi de iade/değişim konusunda çok iyi, o yüzden üç bin liralık fareciğinizi güle güle kullanabilirsiniz  v2 pro'm saçma bir şekilde 5 ay sonunda sağ clickte gıcırtı yapmaya başlamıştı, ellerine ulaşmasının 2. günü arayıp değişim için elimizde beyaz var sıkıntı olur mu dediler. Zaten beyaz yok diye siyah aldığımdan direkt kapmıştım ben de... Sağ olsunlar süperler...
 v2 pro'm saçma bir şekilde 5 ay sonunda sağ clickte gıcırtı yapmaya başlamıştı, ellerine ulaşmasının 2. günü arayıp değişim için elimizde beyaz var sıkıntı olur mu dediler. Zaten beyaz yok diye siyah aldığımdan direkt kapmıştım ben de... Sağ olsunlar süperler...

Bir de tema olarak sürekli o bruce lee logosunu görmek ve hiçbir şeye uymayan sarı rengi biraz şey etmedi bana. Her gün faremi değiştirsem belki olabilirdi. Benim açıkçası favorim Atlantis mini olurdu şu an claw için, her şeyiyle perfecto. O olmazsa da pembe sora alır geçerdim ben de, çünkü mini bi tık fazla küçük gelebilir denemedim hala. Minilerde siyah modelde kaplama gayet iyi ancak tek sıkıntı bana da o pürüzlü gibi geliyor. Yani nokta nokta bir desen yok razerdaki gibi ama sanki şey, tebeşir süreriz ya elden top kaymasın diye; sanki onun gibi bir tozlu gibi geliyor fare. Razerdaysa nokta nokta pürüz var ama en azından hep stabil bir his. Tek bildiğim dav şekli ve performansı o kadar iyi ki ahh, elden kayması falan umrumda bile değil.
 Bir de tema olarak sürekli o bruce lee logosunu görmek ve hiçbir şeye uymayan sarı rengi biraz şey etmedi bana. Her gün faremi değiştirsem belki olabilirdi. Benim açıkçası favorim Atlantis mini olurdu şu an claw için, her şeyiyle perfecto. O olmazsa da pembe sora alır geçerdim ben de, çünkü mini bi tık fazla küçük gelebilir denemedim hala. Minilerde siyah modelde kaplama gayet iyi ancak tek sıkıntı bana da o pürüzlü gibi geliyor. Yani nokta nokta bir desen yok razerdaki gibi ama sanki şey, tebeşir süreriz ya elden top kaymasın diye; sanki onun gibi bir tozlu gibi geliyor fare. Razerdaysa nokta nokta pürüz var ama en azından hep stabil bir his. Tek bildiğim dav şekli ve performansı o kadar iyi ki ahh, elden kayması falan umrumda bile değil.