Razer DeathAdder V3 Pro nasıldır?

• Konuyu başlatan Xergeon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 57
  • Görüntüleme 1.049

Xergeon

Hectopat
Daha fazla  
Yarın bu fareyi sipariş vereceğim kesin. Kullanan arkadaşlar deneyimlerini aktarırsa sevinirim. G305'ten geçiş yapacağım ve claw şekilde kullanıyorum fakat sıktı artık. Kendi Dongle'ı ile 2K, 4K ve 8K'da kullanabilir miyim acaba kafama bu takıldı.

Yarın bu fareyi sipariş vereceğim kesin. Kullanan arkadaşlar deneyimlerini aktarırsa sevinirim. G305'ten geçiş yapacağım ve claw şekilde kullanıyorum fakat sıktı artık. Kendi Dongle'ı ile 2K, 4K ve 8K'da kullanabilir miyim acaba kafama bu takıldı.

Alınmaz, tam bütçeniz nedir? V4 Pro dısında dav serisi alınmaz. Dav4 Pro'da çok pahalı hak etmiyor.

Scroll sorunlu bir ürün. Hyperpolling almadığınız sürece de 1K üstü kullanamazsınız. 2 tane kullandım kendim, iyi ürün ama bariz sorunları var. Claw ürünü de değil aynı zamanda.

Scrollu sorunlu bir ürün, garantiyle uğraşırım diyorsan alabilirsin. Tabi garanti bitince ne yapılır onu bilemiyorum.

Scrollu sorunlu bir ürün, garantiyle uğraşırım diyorsan alabilirsin. Tabii garanti bitince ne yapılır onu bilemiyorum.

Matfix Custom'dan 700 TL bayılır artık, gerci 2 yıla ne kadar olursa.

Hyperpolling dongle TR'de satilmiyor yan sadece 1K Hz kullanabilirsiniz. Claw içinde asla uygun bir mouse degil. Scrolluda kronik. Deathadder V4'te optik encoder ekleyip ancak cozdu Razer scroll sorununu. 5000 TL butcede Lamzu Maya X alınabilir claw icin.

Uyguna alternatif olarakta Leviathan V4 var hatta donanimi Maya X'ten de daha iyi.

5500 bütçede ise ATK Duckbill var.

İllaki marka marka olsun dersenizde bu olabilir, beyazını önermem ancak, özellikle click yüzeylerinde sararma şikayetleri var beyaz ROG mouselarda. Yapı kaliteside meh diyebiliriz, bir ekstrası yok.

1767482950292.png

Alma.

PRO X2 SUPERSTRIKE'ı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Madem öyle diyorsanız almayayım daha iyi. Bütçeyi Razer için bayağı arttırmıştım normalde, VXE R1 PRO MAX siparişi vermiştim ama iptal etmiştim öğlenleyin. 4000₺ altı mümkün olursa güzel. Kablosuz, claw için uygun, beyaz özellikle olmasını çok isterim (razer modelin beyazı çok pahalıydı o yüzden siyah alacaktım, vazgeçtim) ve kroniği olmayan olsa da ufak tefek olan sağlam mouse önerir misiniz?

Madem öyle diyorsanız almayayım daha iyi. Bütçeyi Razer için bayağı arttırmıştım normalde, VXE R1 PRO MAX siparişi vermiştim ama iptal etmiştim öğlenleyin. 4000₺ altı mümkün olursa güzel, claw için uygun, beyaz özellikle olmasını çok isterim (razer modelin beyazı çok pahalıydı o yüzden siyah alacaktım, vazgeçtim) ve kroniği olmayan sağlam mouse önerir misiniz?

Leviathan V4 tercih edebilirsiniz.

Madem öyle diyorsanız almayayım daha iyi. Bütçeyi Razer için bayağı arttırmıştım normalde, VXE R1 PRO MAX siparişi vermiştim ama iptal etmiştim öğlenleyin. 4000₺ altı mümkün olursa güzel, claw için uygun, beyaz özellikle olmasını çok isterim (razer modelin beyazı çok pahalıydı o yüzden siyah alacaktım, vazgeçtim) ve kroniği olmayan sağlam mouse önerir misiniz?

Leviathan V4 veya illaki marka olsun derseniz ROG Harpe Ace Mini oneririm. Kesinlikle Leviathan daha ustun ancak ürün bazında her konuda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı