Razer DeathAdder V3 Pro nasıldır?

• Konuyu başlatan Xergeon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 55
  • Görüntüleme 983
DA v3 Pro ve 8k dongle ben kullanıyorum. CS2, Warzone vb. oynuyorum genelde. Eğer deneyerek alsaydım bu fareyi almazdım. DA v2'den geçtim kalite bariz daha kötü.

Gripleri yapıştırmadığın sürece elde durmuyor fare. Yapıştırınca da rezil bir görüntüsü oluyor. Eskiyince de yenisini bulamıyorsun. Aynı kalitede bulsan o paraya sıfır fareler alınabilecek kıvamda.

Özellikle CS2 oynarken ard arda tek tek sıkmalarda beni kısıtladığını hissediyorum. Bazen 2 mermi gidiyor. v2'de bu problemi yaşamıyordum. Warzone oynarken genelde yardırdığım için bu problem olmuyor :)

Leviathan modeli bayağı kafama yattı aslında, beyazı da çok hoş duruyor ve 8K hz aparatı da içinden çıkması harika olay cidden. Kronik bir sıkıntısı var mıdır bu modelin?

Leviathan modeli bayağı kafama yattı aslında, beyazı da çok hoş duruyor ve 8K hz aparatı da içinden çıkması harika olay cidden. Kronik bir sıkıntısı var mıdır bu modelin?
Donanımsal olarak herhangi bir sorunu yok, hatta en üst seviyelerde. İçindeki parçalar kolay kolay bozulacak tipte değil, optik encoder ve optik switchler çok uzun süreler bozulmaz. Yazılımsal olarak da şimdilik optimizasyon harici sorun yok, optimizasyonu da zamanla düzeltirlerse daha uzun bir pil ömrü olur. Yakın zamanda çıkan bir model olduğu için daha fazla bir şey demek zor.

Leviathan modeli bayağı kafama yattı aslında, beyazı da çok hoş duruyor ve 8K Hz aparatı da içinden çıkması harika olay cidden. Kronik bir sıkıntısı var mıdır bu modelin?

Aktif kullanıyorum, @Yuiis hocamın dediği gibi donanım üst seviyede zaten. Kullandığım ürünler arasında da malzeme, yapı ve kaplama kalitesi olarak da en üst sıralara yazarım. Kronik bir sorun şuanlık yok ama olacağını da pek düşünmüyorum açıkçası.

Kronik bir sorun gorunmuyor suanlik, pek eski bir model degil o yuzden birsey soylemek zor tabii. Yinede elle tutulur sikayet nerdeyse yok. Muazzam bir is cikartmis RAWM bu mousede. Firmware olarakta gelistireceklerini dusunuyorum.

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. O zaman bu modeli bugün sipariş vereceğim. VXE R1 Pro Max siparişi vermiştim bu arada beyaz rengini o da 2600₺ idi. Biliyorum arada fark var fakat sizce VXE olan mı yoksa RAWM'mı? Bu arada 50G ivmelenmesi var RAWM Leviathan modelinin, DA V3 PRO'da 70G. Bu çok büyük fark yaratır mı?

VXE zaten fiyatini asla haketmeyen bir model, iptal etmeniz iyi olmus diyebiliriz. Rakipleri 2000 bandında ki onlardan da geride. Ivme olarakta fark hissetmezsiniz, zaten o ivmelenmeye kolunuz ulasamaz.
Çok teşekkür ederim valla gecenin bu saatinde olan ilginiz için hocam :D Bugün ben siparişini geçeyim bugün.

Çok teşekkür ederim valla gecenin bu saatinde olan ilginiz için hocam :D Bugün ben siparişini geçeyim bugün.

Rica ederim hocam, hayırlı olsun simdiden.

Merak eden olursa diye de açıklayayım 50G ivmelenme basit fizik hesabıyla 490m/s'ye yani 1764km/saat'e denk geliyor. Bu ivmelenmeye asla insan kolu ulasamaz. Tabii nadirde olsa istisnalar var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı