Razer DeathAdder V3 Pro vs Viper V3 Pro

Mouse geldi,alınmaz kesinlikle.
@Kiss0fdeath hoca alıcaktır ama fiyatı çok uçuk.
Ben şaşırmadım. Fiyat aynen tahmin ettiğim gibi geldi. Bazı arkadaşlar fazla iyimserdi fiyat konusunda fakat bu ülkede o kadar iyimser olmayacaksın :) Bundan sonra gelecek olan ürünler de ucuza olmayacaktır. Ben de bu fiyatlara bir mouse için çıkmam açıkçası. Fiyatı düşebildiği kadar düşsün, sonrasına bakarız. Vatan zaten kazıkcı. Daha ucuza olan yerler olacaktır.

Amazon'da siyahi 6000 lira. Deathadder v3 prodan ne farkı var, öğreneceğiz yakında.
Rtings incelemesinde puanları çok yüksek. Performansı beğenilmiş fakat fiyat olarak bana gelmez. D3 Pro'dan teknik ve ergonomik olarak daha iyidir. Bir de Deathadder malzeme kalitesi hiç iyi değil. Yanları eriyor, gövdesi sallanıyor. Şu an kullanıyorum ve memnun değilim açıkçası. Viper 3 Pro'da böyle bir durum eminim ki söz konusu değildir.

Rtings incelemesinde puanları çok yüksek. Performansı beğenilmiş fakat fiyat olarak bana gelmez. D3 Pro'dan teknik ve ergonomik olarak daha iyidir. Bir de DeathAdder malzeme kalitesi hiç iyi değil. Yanları eriyor, gövdesi sallanıyor. Şu an kullanıyorum ve memnun değilim açıkçası. Viper 3 Pro'da böyle bir durum eminim ki söz konusu değildir.

Sizde ne gibi sorunlar var? Şu an bu konuda 4 dav3 Pro kullanıcısı var 4 üde sorun çekti.

Sizde ne gibi sorunlar var? Şu an bu konuda 4 dav3 Pro kullanıcısı var 4 üde sorun çekti.
Bende kablolu normal Deathadder V2 var. Ama birebir aynılar zaten. Yanlarda erimeler oldu. Neredeyse delinecek. Gövdesi çok sallanıyor. Özellikle sağ klik basarken oluyor. Ve hissiyatta farklı. Aldığım günde öyleydi. Takıntılı birisi için hiç tavsiye etmem. Aşırı rahatsız ediyor. Övdükleri kadar iyi bir mouse değil yani. Malzeme kalitesi berbat, optikler iyi.

Bende kablolu normal Deathadder V2 var. Ama birebir aynılar zaten. Yanlarda erimeler oldu. Neredeyse delinecek. Gövdesi çok sallanıyor. Özellikle sağ klik basarken oluyor. Ve hissiyatta farklı. Aldığım günde öyleydi. Takıntılı birisi için hiç tavsiye etmem. Aşırı rahatsız ediyor. Övdükleri kadar iyi bir mouse değil yani. Malzeme kalitesi berbat, optikler iyi.
Fotoğraf atar mısınız?Merak ediyorum.

Fotoğraf atar mısınız?Merak ediyorum.
Şu an yataktan yazıyorum. Yarın atarım. Resimde sadece yan tarafın erimesi gözükür. Asıl önemli olan gövde oynaması. O ancak hissediliyor. Görsel bana ait değil fakat parmak koyulan yer bariz göçük. Benim daha da fazla eridi. Zaten birçok şikayet var bu şekilde Google aratınca. Yan taraf deri olduğundan erimeme gibi bir imkan yok. İlla soyuluyor. Herhangi bir yeri deriden olan mouse kesinlikle tavsiye etmiyorum.

1721691957769.png

@belirsizz Dün foto atarım demiştim. Yan taraf komple yok oldu neredeyse. Dün attığım görselde hiçbir şey yok. Ama onda da olacak :)

WhatsApp Image 2024-07-23 at 14.35.35 (1).jpeg

Son düzenleme:
Ben de şu an arayış içerisindeyim. En iyi mouse hangisi ona bakıyorum ama genelde kronik sorunlar oluyor. Mesela Viper v2 Pro almaktan son anda dongle problemi yüzünden vazgeçtim. Çoğu kişi kablosuz çalıştıramıyor. İstediğim bir modeldi, uzak duruyorum.

Superlight için de iyi şeyler söylenmiyor. Ona da pek yanaşamıyorum.

En sorunsuz olan Deathadder V3 Pro gibi fakat gıcırtı olabiliyormuş. Şu an normal kablolu Deathadder V2 kullanıyorum ve malzeme kalitesi berbat ötesi. V3 Pro aynı diye korkup ona da bulaşmıyorum. Gıcırdamasından, gövde oynamasından ve yan tarafların erimesinden tut olmayan sorun yok :)

Viper V3 Pro bekleyenlerden biriyim ama fiyatı 6.000TL'den aşağı olmayacak. Mouse için en fazla 5.000TL veririm. O kadar yukarı çıkmayı düşünmüyorum.

Türkiye'de yaygın olmayan çok iyi mouse modelleri var. Mesela Fnatic x Lamzu Thorn iyi bir mouse. Fakat bulunmuyor. Ancak Sahibinden'de bulunuyor.

Kısacası bütçem var fakat ortada en iyi mouse diyebileceğimiz mouse yok. O kadar para veripte memnun kalmayacağım bir şey istemiyorum. Siz ne yaptınız?
Kahin misin be hocam...

Hocam Deathadder v2 serisi ile v3 serisi birebir aynı değiller yanlış yönlendirme olmasın. Dediğiniz erime sorunu evet v2 ve v2 pro da var çok kötü bir durum fakat v3 serisi ful plastik tek parça kasa. Click kısımları da ana gövdeyle birleşik değil v2 de olduğu gibi. Erime sallanma gibi durumlar yok. Sadece üretime göre biraz esneme ve gıcırtı olabiliyor. Onu da hissetmek icin mouse u sıkıyor olman lazım. Yoksa genel elde tutuşta v2 ye göre çok daha sağlam ve dediğim gibi tek parça bir yapısı var.

Hocam Deathadder v2 serisi ile v3 serisi birebir aynı değiller yanlış yönlendirme olmasın. Dediğiniz erime sorunu evet v2 ve v2 pro da var çok kötü bir durum fakat v3 serisi ful plastik tek parça kasa. Click kısımları da ana gövdeyle birleşik değil v2 de olduğu gibi. Erime sallanma gibi durumlar yok. Sadece üretime göre biraz esneme ve gıcırtı olabiliyor. Onu da hissetmek icin mouse u sıkıyor olman lazım. Yoksa genel elde tutuşta v2 ye göre çok daha sağlam ve dediğim gibi tek parça bir yapısı var.
Bu bilgilendirme güzel oldu. Hatalı olduğum kısımlara arkadaşlar daha dikkat eder. Birebir aynı duruyordu araştırdığımda.
Fakat zaten en sinir olduğum esneme ve gıcırtı. Anlatmak istediğim problem oydu. Erime yanında hediyesi. Aslında yorumum erime harici yine geçerli oluyor. Malzeme kalitesi iyi değil. Çok sıkmıyorum fareyi. Normal web gezinirken bile gövde aşırı oynuyor ve sallantı oluyor. V3 ana gövdeyle birleşik olmadığı için daha iyi olabilir. Birleşik olması en büyük problemi V2'nin.
Herkesin aşırı övdüğü bir fare. Ama bana göre kalite olarak hiç iyi değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı