Razer DeathAdder V3 vs SteelSeries Aerox 5

Bütçe
2400

brkulk

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cpu: Amd Ryzen 5 7500f
Anakart: Asus TUF B650M-Plus
Gpu: ASUS TUF RTX 4070 Ti 12GB
Ssd: Samsung 990 Pro 2tb, Adata Legend 750 500gb
Ram: Corsair Vengeance RGB 2x16 GB 6000mhz CL30
PSU: ASUS TUF Gaming 850W Gold
Kasa: ASUS TUF GT501
Soğutma: Arctic Lq Freezer II 360 a-rgb
Monitör: LG 27GL83A 2K 144HZ İPS
Klavye: Steelseries Apex Pro
Mouse: Razer Deathadder V3
Kulaklık: Steelseries Nova Pro Wireless, 1MORE H1007
Ses Sistemi: Harman Kardon BDS 5+1
Şu an elimde ASUS ROG Gladius 2 Core var bozulmaya başladı yeni bir mouse alacağım Razer DeathAdder V3 elime tam otuyor gibi (ellerim büyüktür). Bütün sistemim genel olarak SteelSeries'den oluşuyor klavye, kulaklık ve mouse pad o yüzden SteelSeries Aerox 5'i de mantıklı buldum. Ele oturuş olarak eski farem Gladius 2 Core'la neredeyse aynı fark yok. Boyut olarak Razer'a göre daha küçük kalıyor tabii. Siz olsanız tercihiniz hangisi olurdu? Razer'ın yazılım desteği nasıl?

Şu an elimde ASUS ROG Gladius 2 Core var bozulmaya başladı yeni bir mouse alacağım Razer DeathAdder V3 elime tam otuyor gibi (ellerim büyüktür). Bütün sistemim genel olarak SteelSeries'den oluşuyor klavye, kulaklık ve mouse pad o yüzden SteelSeries Aerox 5'i de mantıklı buldum. Ele oturuş olarak eski farem Gladius 2 Core'la neredeyse aynı fark yok. Boyut olarak Razer'a göre daha küçük kalıyor tabii. Siz olsanız tercihiniz hangisi olurdu? Razer'ın yazılım desteği nasıl?

DeathAdder v3.

Razer'ın yazılım desteği iyi SteelSeries'de buglar var diye gördüm Aerox 5 de alınmaz.

DeathAdder v3.

Razer'ın yazılım desteği iyi SteelSeries'de buglar var diye gördüm Aerox 5 de alınmaz.

Anlıyorum Razer alıyorum o zaman kablolu tercih edeceğim muhtemelen çok pahalı çünkü kablosuz versiyonu.

Önereceğiniz başka bir mouse var mı Aerox 5'i yandaki tuş sayısından dolayı da düşünmüştüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı