Çözüldü Razer DeathAdder vs Essential vs Elite

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ForexX1554

Hectopat
Ben Minecraft PvP için fare almak istiyorum ve 2 Adet Fare Arasında Kaldım, Razer DeathAdder Essential mı Elite mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Elite tabii ki de.
-Elite'in mekanik anahtarları vardır, Essential'ın yok.
-Elite'de 16.000 DPI sensör bulunur, Essential'da 6.400 DPI sensör bulunur.
-Elite'te Chroma lighting var, essential sadece yeşil var.
-Elite'te 7 adet programlanabilir düğme bulunurken Essential'da 5 adet.
-Elite örgülü bir USB kablosuna sahiptir, essential yalnızca normal bir USB kablosuna sahiptir.
-Elite saniyede 450 inç hareket edebilir, essential saniyede 220 inç hareket edebilir.
-Elite'in 50G hızlanması, Essential'ın 30G hızlanması var.
Elite tabii ki de.
-Elite'in mekanik anahtarları vardır, Essential'ın yok.
-Elite'de 16.000 DPI sensör bulunur, Essential'da 6.400 DPI sensör bulunur.
-Elite'te Chroma lighting var, essential sadece yeşil var.
-Elite'te 7 adet programlanabilir düğme bulunurken Essential'da 5 adet.
-Elite örgülü bir USB kablosuna sahiptir, essential yalnızca normal bir USB kablosuna sahiptir.
-Elite saniyede 450 inç hareket edebilir, essential saniyede 220 inç hareket edebilir.
-Elite'in 50G hızlanması, Essential'ın 30G hızlanması var.

Çözüm
Yani Pvp'de elitle üstünlük sağlarsın diyorsun.

Ne kadar üstünlük sağlar bilemem. Ama şekil olarak aynılar zaten. Fakat özelliklere baktığımız zaman Elite bir hayli önde.

Normalde ben bu farelerin ikisini de önermem. DeathAdder v2, DeathAdder V2 mini ve DeathAdder V2 Pro versiyonları var. DeathAdder v2, DeathAdder Elite'in bir üst modeli. Ve çok daha iyi. Baya iyi geliştirmeler yapmışlar. DeathAdder V2 mini onun ufak modeli, DeathAdder V2 Pro ise normal boyutta olan kablosuz hali.

Tabii ki seçim size kalmış. Fakat bütçe anlamında sıkıntınız yoksa V2 almanız daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı