Razer Deathdadder Chroma Ve Razer Hammerhead Pro İncelemesi

@TalhaUmutOFC bende 14 yaşındayım. Benim korktuğum şu ki, şimdi adamlar beni aradıkların da felan genellikle okulda olacağım için, açamazsam bir problem çıkar diye korkuyorum. Bir de, tabii ki gümrükten.

Bende kraken 7.1 ve deathadder choma almayı düşünüyorum. Kargo olarak hangisini seçeceğimi bilmiyorum 3 seçenek var ve fiyata ne kadar etki ediyo bu.

Arkadaşlar şöyle açıklayayım. Yaşım 17 bu arada. Gidin D&R'a PayPal Nakit kart alın (15 yaş ve üstü herkes alabiliyor) Ardından kart'ta para yatırıp Amazon'dan alın. İnanın bana TR deki en iyi firmadan bile iyi olduğunu düşünüyorum.

@alfonyonzo55 ininal kart da oluyor bence gerek yok.
İnnial kart'ta oluyor evet. Ama ben PayPal kullandığım için ondan söyledim. Tercih meselesi.

Sorumun cevabını biliyo musun?
Kargo olayı ise tamamen teslimat süresine bağlı. Ben en ucuz kargoyu seçiyorum. Genelde 12 günde falan geliyor ve yaklaşık 5 dolar ile 10 dolar arası değişiyor fiyatı. Ama mesela sen en üstteki seçeneği seçersen yaklaşık 2-5 gün arası gelir, ama kargo ücreti 40 dolardan başlıyor. Buda yaklaşık 120 TL. yapıyor.

@alfonyonzo55 ininal kart da oluyor bence gerek yok.

Benim sorularıma cevap verecek misiniz?
Buyrun, sosyalde biri açılamıştı. Bende buradan bakarak aldım. Amazon.com'dan Ayrıntılı Alışveriş Rehberi ve SSS

Teşekkür ederim. Bir şey daha paypal kart alıcam bende kendi sitesinden adresinize gönderiyolarmış galiba. Bide aylık 1 tl ücretinden başka bir şeyi var mı?

Senin dediğinde ise kargodan seni ararlar okuldan çıkınca kargoya gider alırsın .

Amazon.com yerine amazon.uk den sipariş verebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…