Razer Deathstalker V2 Pro alınır mı?

Bütçe
3700
Ben gsrantiye gobdermistim. Sıfır yenisini gonderdiler. Yine ayni tepkimeyi yapti. Razeer yabanci forumlardan arastirma sunucu dongle farkli konuma modemin ozellikle uzagina konumlandirin sorun cozulur dendi ve denedim cozuldu. Fp olarak kalitesine gore alinabilecek klavyedir benim dusuncem..

Ben bunu iade etmek istiyorum de. İade olmuyor derlerse garantiye gönder. Geldiğinde olduğunu iddia edecekler ama olmayacak yine :) Sonra diyeceksin ki bu yine olmadı ben iade istiyorum diyeceksin. Mecbur verecekler. Ben Vatan'dan almıştım ve biraz uğraşmıştım ama aldılar bir şekilde. Nasıl olduğunu hatırlamıyorum. Diğer arkadaş da dongle yerini değiştir vs demiş ama tonla para verdiğimiz şeyle neden bu kadar uğraşalım ki? Ver geri gitsin. Kronik problem. Bile bile sürmüşler piyasaya ayıp yani. Ayrıca Asus Rog Azoth aldım ve aşırı mutluyum. NumPad olmadan kullanamam diyordum ama kullanıyorum gayet. (Eğer aşırı kullamıyorsan gaming olarak çok iyi tavsiye ederim.) Bütçe yetiyorsa tabi. Biraz pahalı :)
Ben dongle yerını degıstırdım yıne olmadı.Değişim olursa iyi olmazsa iade işteyeceğım.

Ben gsrantiye gobdermistim. Sıfır yenisini gonderdiler. Yine ayni tepkimeyi yapti. Razeer yabanci forumlardan arastirma sunucu dongle farkli konuma modemin ozellikle uzagina konumlandirin sorun cozulur dendi ve denedim cozuldu. Fp olarak kalitesine gore alinabilecek klavyedir benim dusuncem..
Modem ne alaka anlamadım?Ben internet cafe işletiyorum ana masamda kullanıyorum bunu 2 tane modem onlarda yakın dongle o zaman sıkıntımı benım acımdan?

Şaka gibi gittim kasanın arkasında en köşedeki usb slotuna taktım şuan düzeldi sıkıntı yapmıyor:)

Son düzenleme:
Ben dongle yerını degıstırdım yıne olmadı.Değişim olursa iyi olmazsa iade işteyeceğım.

Modem ne alaka anlamadım?Ben internet cafe işletiyorum ana masamda kullanıyorum bunu 2 tane modem onlarda yakın dongle o zaman sıkıntımı benım acımdan?

Şaka gibi gittim kasanın arkasında en köşedeki usb slotuna taktım şuan düzeldi sıkıntı yapmıyor:)
Valla hocam internet kafe işletiyorsan illa bir sürü kronik problemle karşılaşmışsındır. Ben artık bunları yediremiyorum kendime. Enayi gibi hissediyorum. Tonla para verip ekipman alıyoruz zaten. Bunun dongle'ını şuraya takayım, yok burası olmadı oraya takayım vs. bunlarla mı uğraşacağım diye sinirlenip iade ettim zaten. Bir ekipman yapmışsın, becerememişsen geri çekeceksin. Göz göre göre bize ayıplı malı kakalıyorlar. Her yerde de önermediğimi söylüyorum. Ben de çok araştırıp almıştım bu arada. Çok güzel klavye ama bu problemi gerçekten çok aşırı can sıkıcı. Güzelliğine gölge düşürdü. Umarım sorunsuz kullanırsınız 🥸

Yok ya yine aynı sorun 2.4 doungle da sıkıntı yapıyor.Garantiye yollayacağım ya iade ya değişim uğraşılmaz.Klavye acaip iyi ama bu sorun insanı bezdiriyor maalesef.

Razer dan Mouse dışında bir şey alınmaz. Özellikle mouseları çok kaliteli ve peformanslı oluyor lafım yok ama onun dışında kulaklık,laptop ve klavyelerinde çok fazla kronik sorunlar okuyorum.

Klavye = logitech
Mouse = razer
monitör = dell
Kulaklık = hyperx
Kasa içi ekipmanları = asus
laptop = lenovo

Bunlar tabi modelden modele değişir ama genel olarak bu şekilde alıp kullanıyorum.

Ürün değişim olarak tarafıma gönderildi yine aynı sorun var yok arkadaş kronik bütün klavyelerde bu seri.Yine yollayacağım servise ama bu sefer direk iade kablosuz klavyeden soğudum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı