Razer Electra V2 7.1 alınır mı?

164₺ ise kaçırmayın, vergi ve kargolarının dahil edildiğinden eminseniz düşünmeden alabilirsiniz. Normal fiyatını hak etmiyor ama 164₺ cidden çok iyi fiyat.
Ayrıca şu an baktım, 460₺ civarı görünüyor, acaba linkini atabilir misiniz?

Amazon globalden daha önce çok fazla refrubished (yenilenen) ürün satın aldım. Bir çoğu 0 gibi geldi bazıları ise ufak tefek çizikle ama hiç bir zaman donanımında bir problem olmadı, refrubished denilen ürünlerde. Tavsiye ederim çok ucuza geliyor 60 dolara alacağınız kulaklık refrubished bulduğunuzda 29 dolara bulabiliyorsunuz. 136 tl ye defalarca g230 aldım çevreme eskiden dolar düşük olduğunda 120 tl gibi fiyatlara geliyordu.
Ürün 1 Ürün 2 Kargo ve vergilendirme dahil 164 tl ye geliyor

Amazon globalden daha önce çok fazla refrubished (yenilenen) ürün satın aldım. Bir çoğu 0 gibi geldi bazıları ise ufak tefek çizikle ama hiç bir zaman donanımında bir problem olmadı, refrubished denilen ürünlerde. Tavsiye ederim çok ucuza geliyor 60 dolara alacağınız kulaklık refrubished bulduğunuzda 29 dolara bulabiliyorsunuz. 136 tl ye defalarca g230 aldım çevreme eskiden dolar düşük olduğunda 120 tl gibi fiyatlara geliyordu.
Ürün 1 Ürün 2 Kargo ve vergilendirme dahil 164 tl ye geliyor
Attığınız linkteki ürün vergi ve kargosuz hali 29 dolar.
384497

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı