Razer fare değişimi için gerekli dosyalar nereye yüklenmeli?

İlk başta kanunu belirtip faizli şekilde geri ödeme şartı ile bu ücreti ödemeyi teklif etmen ardından da kabul etmemeleri durumunda yine aynı kanun kapsamında böyle bir ücret isteme haklarının olmadığı ve ısrarcı olurlarsa THH ile ardından avukat araya kendilerine iki tane daha mouse masrafı yansıtarak icra/haciz ile de ilerleyebileceğinizi yazabilirsin.

Yazdığının sırası bu şekilde olmalı, başta teklif ardından üstü kapalı yasal göz korkutma. Biraz olsun mantıklı davranabilirlerse sorunsuz değişimini gerçekleştireceklerdir.

Sana bu şekilde fiyat karşılığı değişim yaparız demelerinin sebebi hamsi avlar gibi keriz avlamaya çalışıyorlar. Buna onay verildiğinde kanunda yer olmasa bile yasallaşmış oluyor, bu yüzden yazılı olarak karşı teklif ile şart koşman seni avantajlı konuma sokmuş olacak.

Hocam dediginiz gibi yaptım önce kanunu yazdım ardından faizi ile birlikte ticari avans ek olarak ödeme yapmalarını ya da ücret talep etmeden yenisi ile degişim yapmaları gerektigini ekledim aksi taktirde THH ve avukatla onlara daha fazla masraf yansıtıcagımı belirtip gönderdim mesajı çok teşekkür ederim yardımlarınız için yarın yanıt geldiginde tekrar güncellerim tekrardan çok teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı