Amazon'da Razer firefly V2 - oyun fare altlığı 2.189TL'den 1.532'ye düşmüş.
Kredi kartına taksit seçenekleri de mevcut.
Bence mousepade 1500tl vermek çok korkunç ve saçma bir durum, o paraya güzel mouselar alınıyor.Amazon'da Razer firefly V2 - oyun fare altlığı 2.189TL'den 1.532'ye düşmüş.
İğrenç bir mousepad, kendim kullanıyorum.Amazon'da Razer firefly V2 - oyun fare altlığı 2.189TL'den 1.532'ye düşmüş.
Bence mousepade 1500TL vermek çok korkunç ve saçma bir durum, o paraya güzel fareler alınıyor.
Bütçem olsa da tercih etmezdim.Saçma değil bütçesi az olan birinin tercih etmemesi gerek diyelim durumu iyi olan biri için güzel bir ürün RGB olması ayrı bir güzellik katıyor.
Bütçem olsa da tercih etmezdim.
![]()
Wraith Cosmic Glass V2 Mousepad
wraithesports.com
![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad
wraithesports.com
![]()
Wraith Blade X Semi-Hard Mousepad
wraithesports.com
Sorun algılayıp algilamamak değil ,bas baya güzel bir ürün cümlesini kurmuşsunuz ben ona bakarım , savunma yapmadan önce ilk başta ne yazdığınız okuyun . Şuan hiç yokmuş gibi yalayıp yuttuğunuz RGBside öldü şu bile dokmeme rağmen , yanılmıyorsam firefly serisinin kronik sorunuymus, vallahi ne yapicam bilmiyorum, ürün performans olarakta ondan daha düşük fiyatlı olan mouseplerdan daha kotu Blackshark V2 pro 2023 ve Blackwidow'u hele şükür paketledim bu kaldı sonra Razer'dan kurtulmuş oluyorum , bir ihtimalle yeni çıkan G pro X2 DEX veya Beast X Max alıp cam mousepad alicamArkadaş ben kullanmadım zaten görsel açıdan güzel görünüyor parası olan tercih edebilir dedim![]()
Sorun algılayıp algilamamak değil, bas bayağı güzel bir ürün cümlesini kurmuşsunuz ben ona bakarım, savunma yapmadan önce ilk başta ne yazdığınız okuyun. Şu an hiç yokmuş gibi yalayıp yuttuğunuz rgbside öldü şu bile dokmeme rağmen, yanılmıyorsam firefly serisinin kronik sorunuymus, vallahi ne yapacağım bilmiyorum, ürün performans olarak da ondan daha düşük fiyatlı olan mouseplerdan daha kotu BlackShark V2 Pro 2023 ve Black Widow'u hele şükür paketledim bu kaldı sonra Razer'dan kurtulmuş oluyorum, bir ihtimalle yeni çıkan G PRO X2 DeX veya Beast X Max alıp cam mouse pad alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.