Elektronik Razer firefly V2 mouseped - 1.532 TL

Klassegear ninja FX MPC480 turuncu modelini kullanıyorum. Fiyatina göre çok cok iyi bir pad. Globalde isim yapmış firmalar yerine fiyat performans markaları tercih etmek daha mantıklı.

Bence mousepade 1500TL vermek çok korkunç ve saçma bir durum, o paraya güzel fareler alınıyor.

Saçma değil bütçesi az olan birinin tercih etmemesi gerek diyelim durumu iyi olan biri için güzel bir ürün RGB olması ayrı bir güzellik katıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş ben kullanmadım zaten görsel açıdan güzel görünüyor parası olan tercih edebilir dedim :D
Sorun algılayıp algilamamak değil ,bas baya güzel bir ürün cümlesini kurmuşsunuz ben ona bakarım , savunma yapmadan önce ilk başta ne yazdığınız okuyun . Şuan hiç yokmuş gibi yalayıp yuttuğunuz RGBside öldü şu bile dokmeme rağmen , yanılmıyorsam firefly serisinin kronik sorunuymus, vallahi ne yapicam bilmiyorum, ürün performans olarakta ondan daha düşük fiyatlı olan mouseplerdan daha kotu Blackshark V2 pro 2023 ve Blackwidow'u hele şükür paketledim bu kaldı sonra Razer'dan kurtulmuş oluyorum , bir ihtimalle yeni çıkan G pro X2 DEX veya Beast X Max alıp cam mousepad alicam

Sorun algılayıp algilamamak değil, bas bayağı güzel bir ürün cümlesini kurmuşsunuz ben ona bakarım, savunma yapmadan önce ilk başta ne yazdığınız okuyun. Şu an hiç yokmuş gibi yalayıp yuttuğunuz rgbside öldü şu bile dokmeme rağmen, yanılmıyorsam firefly serisinin kronik sorunuymus, vallahi ne yapacağım bilmiyorum, ürün performans olarak da ondan daha düşük fiyatlı olan mouseplerdan daha kotu BlackShark V2 Pro 2023 ve Black Widow'u hele şükür paketledim bu kaldı sonra Razer'dan kurtulmuş oluyorum, bir ihtimalle yeni çıkan G PRO X2 DeX veya Beast X Max alıp cam mouse pad alacağım.

Güzel ürünü görsel açıdan söyledim RGB olması diye belirttim ayrıca fiyatının pahalı olması da RGB olmasından kaynaklı diye yazdım siz bu ürüne görsel açıdan kötü diyebilir misiniz :D yaptığınız yorum saçma bir yorum bir insanın bir ürün hakkında yorum yapabilmesi için kullanmasımı gerekiyor zaten kullanırsa inceleme yapar ben buradan sadece görsel açıdan iyi olabileceğini ve durumu iyi olanların tercih edebileceklerini söyledim benim çok fazla param olsa da ben bu ürünü almam yalnız görsel açıdan çok güzel ve şık duruyor. Bu arada en azından yorum yaparken hocam siz görsel olarak mı yoksa kalite olarak mı bu güzel yorumu yaptınız diye sorabilirsiniz sonuçta o yaptığınız yorumdan çok daha basit olacaktır yani sizin de emin olmadığınız bir şeye ön yargı ile yaklaşmak kötü bir şey ben sadece ona biraz yükseldim :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı