Razer, güç kaynağı ve sıvı soğutma çıkartıyor!

Oyuncu ekipmanlarındaki başarısı ile bilinen Razer, ilk kez sıvı soğutma, güç kaynağı ve ARGB fan üretiyor.

Razer Hanbo Chroma​

1634843893762.png

1634843923660.png


Razer Katana Chroma​


Güç kaynağı ile ilgili bildiğimiz tek şey, modüler ve ARGB olduğu. Razer üründe premium seviyede kompenentler kullandığını söylemiş ama detaylarını henüz bilmiyoruz. Razer güç kaynağını konusunda pek tecrübeli olmasa da kalitesiz kompenentler kullanacağını düşündüğüm bir marka değil.

1634843965307.png


Razer Kunai Chroma​

Kendisi PWM ve ARGB bir fan. Yüzük aydınlatma yerine daha iyi bir tasarım kullanılabilirdi bence.

1634844131847.png


Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Hardware piyasasına tutunurlarsa ekipman gibi, ekran kartı bile çıkartır bunlar. Tabii ne kadar tercih edilir orası meçhul, ama piyasada rekabet olması iyidir. Acaba fiyatı ne olur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hardware piyasasına tutunurlarsa ekipman gibi, ekran kartı bile çıkartır bunlar. Tabii ne kadar tercih edilir orası meçhul, ama piyasada rekabet olması iyidir. Hoş gözüküyor ama, ben beğendim. Acaba fiyatı ne olur?

Ekran kartı işlerine gireceklerini sanmam. Bu işlere yeni girenleri yaşatmazlar. 28 yaşındaki NVIDIA ile 52'lik AMD yaşatmaz en azından :D
 
Sıvı soğutma hafif NZXT havası vermedi değil.
Pompada OLED ekran olsaydı iyi olurdu.
Razer olduğundan epey pahalı olacaktır diye düşünüyorum. Muadillerini daha ucuza bulabiliriz gelecekte. RGB şöleni ile yapılmış bir göz boyama gibi geldi bana.
Razer her ne kadar RGB'si ile ön plana çıkan bir marka olsa da hiçbir zaman bu RGB popülerliğinin arkasına sığınmadı. RGB'ye verdiği önemin çok daha fazlasını ürünlerinin teknik özelliklerine verdi, bunun en büyük örnekleri de Viper, Deathadder, Blackwidow ve Huntsman serisi klavyeler bence. Özellikle de Huntsman V2 Analog. Tam RGB şöleni yaratacak bir klavye kendisi, ama bu klavyedeki asıl amaç SteelSeries'in Apex Pro modeline rakip olacak bir ürün çıkartmaktı, gayet de güzel rakip oldu bence.
Hardware piyasasına tutunurlarsa ekipman gibi, ekran kartı bile çıkartır bunlar. Tabii ne kadar tercih edilir orası meçhul, ama piyasada rekabet olması iyidir. Hoş gözüküyor ama, ben beğendim. Acaba fiyatı ne olur?
Muhtemelen piyasanın biraz üstünde fiyatlara sahip olacak. Belki sıvı soğutma Corsair sıvı soğutmalar ile ortalama aynı fiyatta olabilir.
 
Az ötede oynasın Razer. NZXT, MSI, Strix vb. birebir kopyası olacak ürünlerde neden Razer seçelim sormak lazım. Daha mı kalitelisin? Hayır. Ne yaptığın koltuk tuttu ne de çakma THX sertifikalı (THX ile Razer'ın sahibi aynı) dandik Raptor monitörün tuttu. Klavye ve mouse işinde devam etsinler. Oyuncu sakızı, çorabı çıkaran firmadan ciddiyet ve kalite beklemiyorum açıkçası.
 
Zurna çalarak parayı kırmışsın diyorlardı asılsız haber mi usta? Ayrıca film çekin artık, gotham'a geri dön şef köyün sana ihtiyacı var.
Ek gelir idi o, mağaramdaki elektrik masrafı için. Ayrıca daha geçen hafta fragman çıkardım yahu hatta hatunumla beraber bulmaca çözeceğiz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı