Razer Hammerhead Alınır Mı ?

Amon Amarth

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben uzun süredir kulaklık almayı düşünüyorum. Hem telefonda hem de bilgisayarda rahatça kullanabileceğim kulak içi kulaklık aradım. En önerileni Razer Hammerhead. Sizce denildiği kadar var mı? Kullanan bir kaç arkadaşa sordum. Ses kalitesi çok güzel ve mikrofonunun da bilhassa öyle olduğunu söylediler. Orijinal Hepsiburada fiyatı 400 450 TL arası dolaşıyor. Fakat N11'de 140 liraya gördüm. Sizce orijinal midir? Yorumlarda orijinal olduğunu söylemişler. Fakat yine rivayetlere göre orijinal kutu alıp sahte kulaklık koyulduğunu söylediler. Hatta orijinalliğinden şüpheniz varsa kutu üzerindeki seri numarasını sitesine yazın falan diyorlarmış. Kullanan varsa ve durumdan haberdar olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. En kısa zamanda almayı düşünüyorum çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ben uzun süredir kulaklık almayı düşünüyorum. Hem telefonda hem de bilgisayarda rahatça kullanabileceğim kulak içi kulaklık aradım. En önerileni Razer Hammerhead. Sizce denildiği kadar var mı? Kullanan bir kaç arkadaşa sordum. Ses kalitesi çok güzel ve mikrofonunun da bilhassa öyle olduğunu söylediler. Orijinal Hepsiburada fiyatı 400 450 TL arası dolaşıyor. Fakat N11'de 140 liraya gördüm. Sizce orijinal midir? Yorumlarda orijinal olduğunu söylemişler. Fakat yine rivayetlere göre orijinal kutu alıp sahte kulaklık koyulduğunu söylediler. Hatta orijinalliğinden şüpheniz varsa kutu üzerindeki seri numarasını sitesine yazın falan diyorlarmış. Kullanan varsa ve durumdan haberdar olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. En kısa zamanda almayı düşünüyorum çünkü.
Dış görünüş ve kutu içeriği olarak replika ürünler çok başarılı anlaması gerçekden zor kutu tipine içeriğine bakarak ancak amazonda 50-60 euro'ya satılan bir ürünün Türkiye'de n11'de 140tlye satılması gerçekden şüpheci replikasıda Aliexpress'de 19 dolar civarına satılıyor bu yüzden net birşey söylemek zor çünkü 140tl'ye orjinal hammerhead almak gerçekden kârlı.
Not: Bazı rivayetlere göre replika ürün üretenler tamamen replika ürün satmıyomuş, örneğin satıcının 100 adet ürünü varsa 10-15 tanede orjinal üründen alıyormuş ve böylece orjinal damgası vurabiliyormuş.
N11'de ilgili satıcıyı buldum, en kısa zamanda iletişime geçeceğim ve sonuçları tekrardan burada paylaşacağım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı