Razer Hammerhead Pro V2 Nereden Alınır?

Bana sorarsanız 2020 yılında kablolu kulaklıklar ile uğraşmak işkenceden ibaret. Yerinizde olsam kablosuz kulaklıklara bakardım. Her yerde kullanma şansınızda olur rahat rahat. Cebime soktum kablolar birbirine girdi cart curt böyle şeyler ile uğraşmak sinir bozucu olabiliyor.

Bana sorarsanız 2020 yılında kablolu kulaklıklar ile uğraşmak işkenceden ibaret. Yerinizde olsam kablosuz kulaklıklara bakardım. Her yerde kullanma şansınızda olur rahat rahat. Cebime soktum kablolar birbirine girdi cart curt böyle şeyler ile uğraşmak sinir bozucu olabiliyor.

Bende öyle düşünüyorum fakat TWS'lerin sarjları çok az dayanıyor. Ben genel olarak bilgisayarda kullanacağım ve profesyonel bir oyuncuyum. Yani günümün tamamı bilgisayar başında oyun oynamak ile geçiyor, kulağımdan çıkar, sarja bırak tekrar al gibi bir lüksüm yok yani. :)

Şuanda Cloud Alpha S kullanıyorum, kullanım rahatlığından dolayı kulakiçine geçiş yapmayı planlıyorum. Çok uzun süre kullandığımdan dolayı hangi kulaklık olursa olsun rahatsız etmekten çok darlıyor insanı.
Kumaş kaplı ve hafif bir kulaklık kullanmayı deneyebilirsiniz aynı durumu yaşıyorum müzik kulaklığı var deri pede sahip ve biraz ağır aslında ağır olması problem değil fakat kulak üstü kulaklıkların ağırlık dengesini çok iyi ayarlaması gerekiyor bazı kulaklıklar ya yan kulak kapları ağır oluyor yada kafa üstü bandına ağırlık bindirdiğinden bu durumu yaşıyor olabilirsiniz. Yazılım kullanarak kaliteli bir kulak içi müzik kulaklığı ile oynayabilirsiniz aslında eskiden öyle oynuyordum.
Kulak üstü ise Blackshark v2 modeli olabilirdi kumaş pedi var ve hafif kulaklık. Tabi deneyip almak lazım kulakiçi kulaklıkları satın aldığınızda asla iade almıyorlar hijyen gereği bence mutlaka deneyip alınız.

Kendim CX 200 kullanıyorum. Gecikmesi çok az, basslar ve tizler harika.

Sanırım seçimimi Sennheiser CX 5.00i'den yana yapacağım. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı