Razer Hammerhead True Wireless incelemesi

Merhaba, bugün itopya üzerinden güzel bir indirim ile aldığım ve 2 haftaya yakın bir süredir kullandığım Razer'ın Hammerhead tws isimli bluetooth kulaklığı hakkında kısaca deneyimleri paylaşacağım.

Kutu ve içeriği:
Kullanım kılavuzu
Min-Liang Tan imzalı bir kağıt
Stickerlar
Slikon pedler
Type c kablo
Kulaklıklar ve kutusu


WhatsApp Image 2021-06-21 at 15.30.54.jpegs.jpeg
WhatsApp Image 2021-06-21 at 15.30.52.jpeg


WhatsApp Image 2021-06-21 at 15.30.47.jpegı.jpeg
y.jpeg


Ürünü aldıktan sonra tam performans alabilmek için Razer audio isimli uygulamayı telefona yükleyip firmware update yapmamız gerekiyor.
Uygulamadan kulaklıkarın sarj yüzdelerini, hangi fonksiyonları nasıl yapabileceğimizi görebiliyoruz ve modlar arasında geçiş yapabiliyoruz, ancak bu uygulamayı yükleyebilmeniz için telefon sürümünüzün en az ios 12 veya android 8.0 olması gerekiyor, alacak kişilerin buna dikkat etmesi gerek.

Ses kalitesi gerçekten çok çok iyi, ses tonları birbirine karışmıyor ve müzik dinlerken cidden keyif alıyorsunuz. Kulaklığın mobil oyunculara yönelik olmasının sebebi olan 60ms gecikmeyi test etmek için de bir online oyunda test ettim ve herhangi bir gecikme olmadığını söyleyebilirim.

Şarjı aralıksız kullanımda 4-5 saat kadar gidiyor.
Kutunun şarjı ise normal bir kullanıcı için 2-3 gün kadar gidiyor. Kutunun tasarımını pek beğenmediğimi belirtmeliyim, biraz dayanıksız duruyor ve ön kapak basit bir ittirme ile yerinden oynuyor. Sarj durumunu anlayabilmemiz içinse yeşil sarı ve kırmızı ışıklandırma kullanılmış.

Belirtmem gereken olumsuz özelliklerinden birisi kulağa tam oturmaması ve uzun kullanımda biraz ağrı yapması. Ayriyeten kulaklık düşücek gibi bir hissiyat veriyor ve bu da tedirgin ediyor.

Kulaklıkta herhangi bir ses yalıtımı bulunmadığı için dışarıya çok fazla ses veriyor, yanınızda birisi varsa tüm ses ona da gitmiş oluyor maalesef. Özellikle toplu taşımada vs kullanacaksanız düşük ses seviyelerinde kullanmanız gerekebilir. Slikon pedlerini takarak denediğimde bir nebze de olsa dışarıya giden ses azaldı.

Genel olarak kulaklıkla ilgili düşüncelerim ergonomisi dışında olumlu, şu an 450-500tl gibi fiyatlara bulunabiliyor. Düşmesinden tedirginlik duyacak ve dışarıya ses vermesinden rahatsız olacak biriyseniz kulaklığı tavsiye etmiyorum, bunun yerine kulak içi kablosuz modellere bakabilirsiniz. Onun dışında alınabilir.


@EgeSR'a kulaklığın indirimde olduğunu paylaştığı için teşekkür ederim.
 
Hocam bilgisayar oyunlarında nasıl? CS, Valorant gibi oyunlarda bu 60ms gecikme özelliğini kullanabiliyor muyuz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı