Razer Hammerhead True Wireless uzun kullanım incelemesi

Merhabalar bilmem kaçıncı kulaklık incelememe hoş geldiniz. :)

Bu konuda Razer kulaklığımın uzun kullanım deneyimlerimi size aktaracağım,

Güzel bir ambalaj ile karşılıyor tasarım olarak güzel olduğunu düşünsem de kutunun plastik dandikliğini hoş karşılayamıyorum maalesef, kapak her an kopacak gibi.
Kulaklıklar AirPods oldukça andırıyor, ergonomi olarak fena değil kutu içerisinden çıkan silikonlar bunu destekliyor ama 3-4 saatlik uzun kullanımdan sonra bir miktar acı vermeye başlıyor, özellikle benim gibi gün içerisinde saatlerce telefon görüşmesi yapan biri iseniz alışana kadar biraz acı çekeceksiniz.

Ses kalitesini gelecek olursak Mi Note 10 Pro kullanmaktayım kulaklığı ilk bağladığımda tam bir hüsran ile karşılaştım, ses çok kısık ve tatmin edici değildi, sonrasında kulaklığı bilgisayarıma bağladığımda çok daha temiz kaliteli yüksek ses almaya başladım ama telefon kısmına hala bir çözüm bulabilmiş değilim.
Bas konusunda piyasadaki birçok kulaklıktan çok üst seviyede ama tizlerde biraz zayıf kaldığını söyleyebilirim, bass konusunda muazzam ses yüksekliği oldukça fazla hatta son seste uzun süre dinleyemiyorum bile, kulaklığa 3 kez dokunduğumuzda Gaming mode açılıyor ve her şey oradan sonra başlıyor, zaten oyun için bir kulaklık diyorsanız kesinlikle bu, gecikme sıfıra iniyor ve kulak üstü bir kulaklık takıyor hissini yaşatıyor.

Şarj süresi 3 ila 4 saat arası gidiyor yoğun kullanımda ve yeterince iyi olduğunu düşünüyorum toparlamak gerekirse bu günün kuru ile 470 TL'lik fiyatıyla piyasada alabileceğiniz en iyi kulaklıklardan birisi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı