Razer Hammerhead TWS X alınır mı?

Beyo_61

Hectopat
Daha fazla  
Telefon için kablosuz kulaklık arıyorum gözüme Razer Hammerhead TWS X kestirdim ama iyi midir, daha iyi bir öneriniz var mıdır?
Bu Bluetooth kulaklıklar her telefonda çalışır mı? Benim telefonum Huawei P20 Lite bir bilginiz var mı? Alınca çalışmama durumu gibi bir şey olmasında.
Bütçe: 1500 TL.

Fantezi aramak yerine Jabra Elite 4 active tercih ederdim.

Bir sorunu mu var ki hocam fantezi aramayın demişsiniz. Açıklarsanız sevinirim.

Bir sorunu mu var ki hocam fantezi aramayın demişsiniz. Açıklarsanız sevinirim.
Razer'ın ana işi TWS değil ve önceki TWS modelleri pek iç açıcı değildi. Bu model hakkında bilgim yok ancak iyiyse de, kötüyse de 1500 TL bunun için biraz büyük bir meblağ.

S7 ve iPhone 8'de kullandım Razer BENCE başarılı ve güzel bir kulaklık şarj açısından vs.

Telefon için kablosuz kulaklık arıyorum gözüme Razer Hammerhead TWS X kestirdim ama iyi midir, daha iyi bir öneriniz var mıdır?
Bu Bluetooth kulaklıklar her telefonda çalışır mı? Benim telefonum Huawei P20 Lite bir bilginiz var mı? Alınca çalışmama durumu gibi bir şey olmasında.
Bütçe: 1500 TL.
Ben bizzat kullanıyorum. Bilgisayarda bir şey dinlerken (sadece bana mı özel bilmiyorum) ya da izlerken bazen ses bozulmaları yaşıyorum telefonda böyle bir problem yok. Konu üzerinden baya bi zaman geçmiş ama aktarmak istedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı