Razer Huntsman Elite vs Corsair K95 RGB Platinium

İmparator Kuzey

Hectopat
Herkese merhabalar bu iki klavye arasında kaldım. Ben Corsair'den yanayım ve internette Razer Switch'leri çöp, alınmaz gibisinden yorumlarla karşılaştım ve şu an sanırsam Türkiye'de Huntsman Elite yok. K95'de de İtopya'nın İstanbul Acıbadem'de ki mağazasında varmış. (Cherry MX brown) Sizce hangisi daha iyi ve eğer Razer ise hangi Switch'leri daha iyi Razer'ın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhabalar bu iki klavye arasında kaldım. Ben Corsair'den yanayım ve internette Razer Switch'leri çöp, alınmaz gibisinden yorumlarla karşılaştım ve şu an sanırsam Türkiye'de Huntsman Elite yok. K95'de de İtopya'nın İstanbul acıbadem'de ki mağazasında varmış. (Cherry MX brown) sizce hangisi daha iyi ve eğer Razer ise hangi Switch'leri daha iyi Razer'ın?

Türkiye'de bulursun fakat İngilizce dizilim olarak. Türkçesi çıkmadı.

Huntsman Elite güzel klavye fakat K95 e rakip değil bence. Minimal klavye tercih ettiğim için K95 pek bana göre değil, fakat Türkiye pazarında alınabilecek en kaliteli klavyedir fikrimce.

Görünüş olarak mı sevmiyorsunuz?

Hocam asus flare blue mu kullanıyorsunuz yoksa red mi bende almayı düşünüyorumda razer green ile çok arasında kaldım
Yani oda var ama ilk sorun malzemesi iyi değil ikincisi görünüş üçüncüsü bilek desteği aşınıyor(sonuncudan pek emin değilim)
Blue kullanıyorum sesli klavye seviyorum
Aslında hayatımda hiç mekanik kullanmadım o yüzden iki klavyeyi de 5 gün alıp test ettikten sonra iade etmeyi düşünüyorum (bulabilirsem tabi)

K95e alışmak zor özellikle o soldaki makro tuşlarına çok el gidiyor.Hiç mekanik klavye kullanmadiysan normal klavyeden uçurum bi fark bekleme.Çoğu insan hissetmiyor tepki suresini.K95 speed switch kullandim ve tuslari aşırı hassas yanlışlıkla basıyorsun alışana kadar.

K95e alışmak zor özellikle o soldaki makro tuşlarına çok el gidiyor.Hiç mekanik klavye kullanmadiysan normal klavyeden uçurum bi fark bekleme.Çoğu insan hissetmiyor tepki suresini.K95 speed switch kullandim ve tuslari aşırı hassas yanlışlıkla basıyorsun alışana kadar.
Hassas derken yani hemen küçücük bastığında algılıyor mu

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı