Razer Huntsman Mini alınır mı?

Bütçe
1200

Tarkov5

Hectopat
Katılım
1 Kasım 2020
Mesajlar
536
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu fiyatlara Hot-Switchable var hocam, ama ben modlamam veya halihazırda Razer ekipmanım var, yanına alırım diyorsanız tercih edilir. Kalitesi iyi, ses konusunda sorun yaşatmaz.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Ben kullanıyorum sesi Blue Switch klavyemden bir tık daha az ve daha tok. Kalitesi genel olarak iyi fakat üstünde bulunan keycapler yüzünden ışık biraz az geliyor. Fazla parlak bir ışık istiyorsan yeni keycap almak zorunda kalabilirsin. Red Switch versiyonunu bulursan onu almanı öneririm eğer Clicky istemiyorsan.
 
Ben kullanıyorum sesi Blue Switch klavyemden bir tık daha az ve daha tok. Kalitesi genel olarak iyi fakat üstünde bulunan keycapler yüzünden ışık biraz az geliyor. Fazla parlak bir ışık istiyorsan yeni keycap almak zorunda kalabilirsin. Red Switch versiyonunu bulursan onu almanı öneririm eğer clicky istemiyorsan.

Hocam yan odada annemler var onları geceliğin rahatsız etmek istemiyorum sesi yan odaya gidiyor mu?
 
Hocam yan odada annemler var onları geceliğin rahatsız etmek istemiyorum sesi yan odaya gidiyor mu?
Test etmedim fakat binanın ses yalıtımına bağlı olarak az da olsa gideceğini düşünüyorum. Özellikle sert basarsan, sana önerim Red Switch versiyonunu alman, hem daha hızlı bir model. Fakat sadece yurtdışında var sanırım şu an en uygun fiyat olarak.

 

Yeni konular

Geri
Yukarı