Razer Huntsman mini analog alınır mı?

Bütçe
3000

Juvilo

Centipat
Daha fazla  
3000TL'yi geçmemesi şart olacak şekilde mekanik klavye arıyorum FPS oyunları ve kodlamada kullanacağım. Şu anda Razer'da Razer Huntsman mini analog 150 dolardan 80 dolara düşmüş yani 2600TL gibi bir fiyata sizce alınır mı? Ürünün linki: Buy Razer Huntsman Mini Analog - US | Gaming Keyboards | Razer.com

Bir de alırken analog optical swith seçeneği var bu switch hakkında bilgim yok kaliteli midir red switchden farkı nedir?

3000TL'yi geçmemesi şart olacak şekilde mekanik klavye arıyorum FPS oyunları ve kodlamada kullanacağım. Şu anda Razer'da Razer Huntsman mini analog 150 dolardan 80 dolara düşmüş yani 2600TL gibi bir fiyata sizce alınır mı? Ürünün linki: Buy Razer Huntsman Mini Analog - US | Gaming Keyboards | Razer.com

Bir de alırken analog optical swith seçeneği var bu switch hakkında bilgim yok kaliteli midir red switchden farkı nedir?
Bunda yön tuşları yok kodlamada zorlamaz mı? Ak820 Pro ya da aula f75 tercih edebilirsiniz.

1722171764837.png

Bu klavyenin yerine AK992 ve AK820Pro bakabilirsiniz.

Değil hocam kronik sorunlu. Önerdiğim klavyeler F/P olarak sürekli önerilen klavyeler. Manyetik switch isterseniz ki bence biraz gereksiz HZ-61 bakabilirsiniz.

Yurt dışı Çin'den ülkemizde belirgin markası olmayan şeyleri almayı pek istemiyorum

Razer Ornata V3X nasıldır 1100TL fiyatı var​

Yurt dışı Çin'den ülkemizde belirgin markası olmayan şeyleri almayı pek istemiyorum

Razer Ornata V3X nasıldır 1100TL fiyatı var​

Bu parayı membran klavyeye vermek akıl karı değil, bence önyargılarınızı aşın. Ajazz yurtdışında fazlasıyla bilindik bir marka. Zaten önerdiğim iki klavye de hotswap klavyeler PCB konusunda da başarılılar yani switch bozulsa bile yanında gelen yedek switchlerle değiştirip kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bu parayı membran klavyeye vermek akıl karı değil, bence önyargılarınızı aşın. Ajazz yurt dışında fazlasıyla bilindik bir marka. Zaten önerdiğim iki klavye de hotswap klavyeler PCB konusunda da başarılılar yani switch bozulsa bile yanında gelen yedek switchlerle değiştirip kullanmaya devam edebilirsiniz.

Tam olarak hangi modelleri iyidir gümrük+kargo falan dahil 2K'yı geçmesin ve nereden almalıyım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı