Razer klavye tamir mi edilmeli garantiye mi gönderilmeli?

kerem922

Hectopat
Merhaba, yakın sürede elime bir adet Razer Huntsman mini klavye geçeçek. ESC tuşu kendiliğinden çalışmayı bırakmış. Garanti, fatura ve kutu mevcut. Garanti firması arena bilgisayar. Kendim switchi değiştirebilirim ama switchleri satılmıyor diye biliyorum, satılıyorsa yazabilir misiniz? Garantiye de gönderebilirim satılmıyor ise, garanti sorun çıkartmaz değil mi? 1 yılı daha var.

Razer markasının garantisi iyidir, müşteriyi mağdur etmez. İlla değiştireceğim diyorsan yeni anahtar almana gerek yok. Klavyede kullanmayacağın bir tuşu seçeceksin Esc ile yer değiştireceksin.

Garanti kabul etmez diye düşünmüyor değilim. Arena bilgisayar ile deneyimi olan birisi yazsa daha iyi olabilir benim için
Bir sorun olacağını sanmıyorum. Olursa da Razer'in kendisiyle görüşürsün yardımcı olurlar. Mesela ben Aliexpress'den Logitech K835 satın aldım. Klavyeyi düşürdüğüm için bir tarafı eğildi. Aliexpress satıcısı yardımcı olmadı Logitech'e bildirdim şimdi yeni klavyeyi yolladılar geliyor. Razer da yardımcı olur bence.

Klavyenin tüm tuşları vs çalışıyor bir sorun yok sadece bir taraf eğik olduğu için sallanıyor. Altına bant yapıştırdım düzeldi Logitech'e bildirmeme rağmen düzenlediğini yenisini yolladılar.

Sorunun Switch'te olduğundan emin değilsen garantiye yolla. Filmde de olabilir sorun.

Sorunun Switch'te olduğundan emin değilsen garantiye yolla. Filmde de olabilir sorun.
Film derken hocam? Direkt pcbye bağlanıyor switchler ama usb giriş kartıyla tuşların bağlı olduğu kartı bağlayan flex kablosunu mu demek istediniz? Eğer oysa direkt klavye hiç çalışmazdı.

Film derken hocam? Direkt pcbye bağlanıyor switchler ama usb giriş kartıyla tuşların bağlı olduğu kartı bağlayan flex kablosunu mu demek istediniz? Eğer oysa direkt klavye hiç çalışmazdı.
Yok, Razer klavyeler nasıl bilmiyorum ama benim klavyemin anakartının üstünde kağıt gibi bir şey var film diyorum ben ona bazen o tuşu iyi iletemiyor tuş basmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…