Kendim kullanıyorum memnunum, ileride switch değiştirmek istersen daha rahat edersin 5 pin olduğu için piyasadaki çoğu switche uygun. Kablosuz yok.
Kendim kullanıyorum memnunum, ileride switch değiştirmek istersen daha rahat edersin 5 pin olduğu için piyasadaki çoğu switche uygun. Kablosuz yok.
Xbox'la uyumlu olduğunu sanmıyorum. 1000TL'ye önerdiğim Z11, Z686 ve AK680 var. Muhtemelen hiçbiri Xbox uyumlu değil aralarından sadece Z686 RGB. Kararsızlığınızı anlıyorum fakat zaten sınırlı seçeneğiniz var. Seçeneklerinizi yazdım birinde karar kılıp ona göre soru sormanız daha iyi olacaktır ayrıca beni etiketlemeniz hızlı bakmamı sağlamıyor zaten mesaj attığınızda bildirim geliyor.Kablosuz pek önemli değil de Xbox'la uyumlu mu ve bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır?
Xbox'la uyumlu olduğunu sanmıyorum. 1000TL'ye önerdiğim Z11, Z686 ve AK680 var. Muhtemelen hiçbiri Xbox uyumlu değil aralarından sadece Z686 RGB. Kararsızlığınızı anlıyorum fakat zaten sınırlı seçeneğiniz var. Seçeneklerinizi yazdım birinde karar kılıp ona göre soru sormanız daha iyi olacaktır ayrıca beni etiketlemeniz hızlı bakmamı sağlamıyor zaten mesaj attığınızda bildirim geliyor.
İleride switch değiştireceğim diyorsan AK680. Olduğu gibi kullanırım diyorsan Z686.Z11 kırmızı switch stok yok blue var gerek yok o yüzden Z686 ve AK680 arasında kaldım. Farklı nelerdir? Ve hangisini önerirsin
Switch değiştirmeye ne gerek varki ak680deİleride switch değiştireceğim diyorsan AK680. Olduğu gibi kullanırım diyorsan Z686.
Bozulursa ya da sıkılırsanız diye.Switch değiştirmeye ne gerek varki ak680de
Sıkılmamda kalitelimi acabaBozulursa ya da sıkılırsanız diye.
F/P klavye hocam ne bekleyebilirsiniz 1000TL'lik klavyeden. İleride bozulursa diye adamlar hotswap yapmış. Yeni switch alıp değiştirirsiniz.Sıkılmamda kalitelimi acaba
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.