Hiçbir farkı yok. Xbox konusunu bilmiyorum.
Ama konsoldada lazımdı ya Almanca versiyonda destekliyor diyor
Hiçbir farkı yok. Xbox konusunu bilmiyorum.
Hocam seçenekleriniz belli RK61 almak zorunda değilsiniz bütçe arttırıp AK820Pro ve AK992 bakabilirsiniz daha iyi klavyeler bu konu hakkında fazlasıyla yorum yaptığımı düşünüyorum.Ama konsoldada lazımdı ya Almanca versiyonda destekliyor diyor
Hocam seçenekleriniz belli RK61 almak zorunda değilsiniz bütçe arttırıp AK820PRO ve AK992 bakabilirsiniz daha iyi klavyeler bu konu hakkında fazlasıyla yorum yaptığımı düşünüyorum.
Programdan tuşları ayarlamayacaksınız zaten Türkçe olarak kullanacaksınız klavyeyi. Sizin keycapste gördüğünüz Almanca, bilgisayarda gördüğünüz Türkçe olacak.Almanca alsam tek yapmam gereken doğru keycaps takıp programdan tuşları ayarlamak olacak değil mi?
Programdan tuşları ayarlamayacaksınız zaten Türkçe olarak kullanacaksınız klavyeyi. Sizin keycapste gördüğünüz Almanca, bilgisayarda gördüğünüz Türkçe olacak.
Türkçe olacak eğer olmazsa tekrar konu açarsınız yardımcı olurlar.O nasıl oluyor birazcık cahilliğime verin klavyeyi alıdğımda hiç ayar yapmadan takınca türkçemi olacak yoksa programdan ayarlamammı lazım
Makro desteklediğini düşünmüyorum.
Makro desteklediğini düşünmüyorum.
Yapabileceğinizi düşünmüyorum, kendiniz araştırıp görebilirsiniz. Klavyeyi kullanmadım hiç.Makro derken mesela Q tuşunu a tuşu yapamaz mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.