Razer Kraken 7.1 Chroma Almak

Yer
Kocaeli/Gebze
Arkadaşlar; Razer kraken 7.1 Chroma almayı düşünüyorum. Logitech, Creative vb gibi markaları istemiyorum. Daha doğrusu Dolby ses sistemine sahip hiç bir kulaklığı istemiyorum. Arkadaşda kraken var. Mikrofonu çok iyi olduğu için çok beğendim. Ses gayet net ve temiz. Sanal 7.1 değilde gerçek 7.1 istiyorum. Razer Krakeni önerir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer Kraken'da Virtual Surround bir kulaklık. Eğer gerçek 7.1 deneyimi yaşamak istiyorsan 8 adet hoparlör alman gerek. Kulaklık içinde toplam 8 adet sürücü bulunsa dahi sana gerçek 7.1'deki performansı tam olarak veremez. Ayrıca Razer'in uzun zamandır kulaklık üreten firmalara göre ses kalitesi konusunda kötü olduğunu düşünüyorum.
Tavsiyem Sennheiser HD518.
Mikrofona da ihtiyacın varsa Zalman ZM-Mic1 alabilirsin.

Razer Kraken'da Virtual Surround bir kulaklık. Eğer gerçek 7.1 deneyimi yaşamak istiyorsan 8 adet hoparlör alman gerek. Kulaklık içinde toplam 8 adet sürücü bulunsa dahi sana gerçek 7.1'deki performansı tam olarak veremez. Ayrıca Razer'in uzun zamandır kulaklık üreten firmalara göre ses kalitesi konusunda kötü olduğunu düşünüyorum.
Tavsiyem Sennheiser HD518.
Mikrofona da ihtiyacın varsa Zalman ZM-Mic1 alabilirsin.

İkinci elde bile zor bulunan bir kulaklık maalesef. Şu indirime girmiş ancak tabi maliyeti herkese uymayacaktır. Bir de açık kulaklıkların ne kadar dışarıya ses verdiğimi tam bilmiyorum. Çok fazla veriyorsa ev içinde bile olsa bazen sıkıntı verebilir. Oyunlarda açık tarz kulaklıkları kullanan var mı? Tabi birde ses kartı kullanılmıyorsa anakart onboard ses yongası ses işini yeterince halledebilecek mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı