Razer Kraken 7.1 Chroma Renk Değişiminde Cızırtı Sorunu

wannacry

Hectopat
Katılım
26 Haziran 2017
Mesajlar
8
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Ağ Mühendisliği
Yeni aldığım Razer Kraken 7.1 Chroma sorunsuz bir şekilde çalışıyor fakat ışıklandırma Spectrum Cycling modundayken veya ışığın rengi yeşil, sarı renkleri olduğu zaman kulaklığın sağ tarafından cızırtı geliyor. Kırmızı ve lacivert gibi renklerde ise bir sıkıntı bulunmuyor. Bunun Synapse ayarları ile bir alakası mı vardır yoksa USB portları ile mi ilgili? Daha önce okuduğum bir makalede de cızırtı sorunu olduğunu okudum, priz ile alakalı olabileceği yazıyordu. Sizce sorun nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer arkadan gelen ses sürekli bir uğultu ise Windows 10'da ses seviyesini 71'e ayarla. Windows 7'de 66'ya indirmen yeterli olur. Bunların dışında bir cızırtı varsa ne yapılabilir bilmiyorum.
 
Bendede aynı kulaklık var. Özellikle denedim ama bende öyle bi sıkıntı yok. Senin kulaklığın bir sıkıntısı var herhalde.
 
Bendede aynı kulaklık var. Özellikle denedim ama bende öyle bi sıkıntı yok. Senin kulaklığın bir sıkıntısı var herhalde.

Sanmıyorum, başka mekanlarda da denedim, sıkıntısı yok. Ve kulaklık daha yeni. Daha önceden kullanmış olduğum HyperX Cloud Core kulaklığında da hafiften bir cızırtı geliyordu. Telefonumu şarj ettiğim zaman şarj aletini prizden çıkarttığım zamanda bir cızırtı sesi duyuluyor. Prizin bozulmuş olma ihtimali daha yüksek yani hocam. Çünkü kırmızı, mavi gibi renklerde sıkıntı yokken Beyaz gibi fazla güç tüketen bir renkten cızırtı gelmesi fazla garip geldi.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı