Razer Kraken 7.1 V2 Mercury Edition alınır mı?

xstrayder123

Megapat
Daha fazla  
İyi günler. Razer Kraken 7.1 V2 Mercury Edition almayı düşünüyorum. Rengi, özellikleri ve hele ki o güzel bassı on numara. Sizce alınır mı? Nereden alacağımı da bilmiyorum, TR'de göremedim uygun fiyata. 1.000 TL civarında dolaşıyor. Aliexpress'ten alayım mı? Ya da değer mi 1000 TL'ye? Çok içimde kaldı kulaklık. Daha iyisini bilmiyorum. Çok araştırdım ama hep birinde bir şey çıkabiliyor veya siyah olan 7.1 V2 alayım, iyi olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski bir Kraken 7.1 kullanıcısı olarak yeni varyantlarda neleri değiştirdiler çok bilmiyorum ama ben farklı kulaklıklar bulabileceğini düşünüyorum. Zira dar yuvaları kulakları bir süre sonra ciddi biçimde yoruyor. Kafan birazcık büyükse kafaya oturması açısından da inanılmaz başarılı bir kulaklık değil. Bassları fena değil ama sahnesi dar kalıyor.

Çok hakim değilim piyasaya ama Razer alırken 2-3 kere düşün derim.

Eski bir Kraken 7.1 kullanıcısı olarak yeni varyantlarda neleri değiştirdiler çok bilmiyorum ama ben farklı kulaklıklar bulabileceğini düşünüyorum. Zira dar yuvaları kulakları bir süre sonra ciddi biçimde yoruyor. Kafan birazcık büyükse kafaya oturması açısından da inanılmaz başarılı bir kulaklık değil. Bassları fena değil ama sahnesi dar kalıyor.

Çok hakim değilim piyasaya ama Razer alırken 2-3 kere düşün derim.

V2'de öyle bir sorun yok.

V2'de öyle bir sorun yok.
chroma v2 (black) kullandım. rahatsız etmedi. denizlide internet kafede. gerçekten güzel. tiz ayarı çektik mi iyi. çünkü tizi vurduğunda gözümü kapattırıyor :D ayarlayınca on numara ki synapse var :)

Yani önerir misiniz? Black olanı alasım gelmiyor. mercury olan çok da pahalı napsam ki? mercury yok bile hiç bi yerde stokta.

@xstrayder123 Şimdi şöyle bass ağırlıklı kulaklık bazıları bunu sevmiyor ben çok keyif alıyorum titrediğini hissediyorsun :D, 7 nokta sesin tek tek yönünü istediğin gibi ayarlıyabılıyosun Synapse üzerinden bunu başka kulaklıkta görmedim. 2017 aralık'da Amazon'dan 390 liraya satın aldım 2 ay sonra 90 lira vergi iadesi geldi 300 liraya almış oldum bence gri diye fazla para verme, 4-5 ay önce yeni nesildeki jel padlerden alıp taktım daha rahat oldu yedek padlerini Amazon'dan bulabiliyosun bence kulaklık alırken en cok dikkat edilmesi gereken şey.

Sonuç olarak 2 yıla yakın oldu kullanıyorum bozulursa muhtemelen yine aynısını alırım ama çok iyi olduğu için değil zevk aldığım için. Deneyip beğendim diyorsan tavsiye ederim ben çok memnunum.

@xstrayder123 Şimdi şöyle bass ağırlıklı kulaklık bazıları bunu sevmiyor ben çok keyif alıyorum titrediğini hissediyorsun :D, 7 nokta sesin tek tek yönünü istediğin gibi ayarlıyabılıyosun Synapse üzerinden bunu başka kulaklıkta görmedim. 2017 aralık'da Amazon'dan 390 liraya satın aldım 2 ay sonra 90 lira vergi iadesi geldi 300 liraya almış oldum bence gri diye fazla para verme, 4-5 ay önce yeni nesildeki jel padlerden alıp taktım daha rahat oldu yedek padlerini Amazon'dan bulabiliyosun bence kulaklık alırken en cok dikkat edilmesi gereken şey.

Sonuç olarak 2 yıla yakın oldu kullanıyorum bozulursa muhtemelen yine aynısını alırım ama çok iyi olduğu için değil zevk aldığım için. Deneyip beğendim diyorsan tavsiye ederim ben çok memnunum.
yani beyaz mı aldınız? siyah mı? siyah alıyım mı? hoşluk istemiştim ya :/ cok pahalı beyaz ... diyorsunuz teşekkürler :D
gerçekten sağlam mı? pad derken ? onun linkini alabilir miyim? eski padle yeninin farkı tam ne ki? değer mi? hiç sıkıntı yarattı mı 2 yıldır? kablosu nası güzel mi? ucundaki mikrofon tuşu sıkıntısız mı? siyah ta beyaz sürümde hepsinde mikrofon ucunu tıklayarak susturma özelliği var mı? siyah incelemelerinde göremedim de beyaz da denk geldi.

Benimki siyah valla hoşluk olur dersen senin keyfin bişey diyemem ama bence mantıksız sonuçta ikiside aynı kulaklık, birde ilerde beyaz'ın padleri yıprandığında tutup siyah padlerden alıcaksın beyaz kulaklığa siyah pad çirkin duracak, olmadı yeşil al farklılık olsun. :)

Kulaklık sağlam sağından solundan ses gelme olayı yok, tek sıkıntı oldu padleri temizliyim diye çıkardım arasını silerken yırttım yenisini aldım oda benim hatamdı. Mikrofon tuşunda bir sıkıntı yok ucundan bastırıp sustuyorsun benımkınde beyazda farklı olacağını sanmıyorum. Kablosu bazen unutup kalkıyorum masadan geriliyor dahaca bir sıkıntı olmadı. :D

Pad dediğim de bunlar ben aldığımda Razer kendisi satıyordu şimdi baktım bunlar var replika sanırım.

Benimki siyah valla hoşluk olur dersen senin keyfin bişey diyemem ama bence mantıksız sonuçta ikiside aynı kulaklık, birde ilerde beyaz'ın padleri yıprandığında tutup siyah padlerden alıcaksın beyaz kulaklığa siyah pad çirkin duracak, olmadı yeşil al farklılık olsun. :)

Kulaklık sağlam sağından solundan ses gelme olayı yok, tek sıkıntı oldu padleri temizliyim diye çıkardım arasını silerken yırttım yenisini aldım oda benim hatamdı. Mikrofon tuşunda bir sıkıntı yok ucundan bastırıp sustuyorsun benımkınde beyazda farklı olacağını sanmıyorum. Kablosu bazen unutup kalkıyorum masadan geriliyor dahaca bir sıkıntı olmadı. :D

Pad dediğim de bunlar ben aldığımda Razer kendisi satıyordu şimdi baktım bunlar var replika sanırım.

teşekkürler. peki alibaba güvenilir mi? orda gördüm şmdi de beyaz? 81dolar + 18dolar ulaşım

Razer 7.1 v2 BEYAZ sizce? bu beyazı deme? garip yazmıslar"symphony edition" ama bana öyle geldi :D

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı