Razer Kraken 7.1 v2 vs Tiamat 7.1

Berkan1953

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçenlerde yurt dışından kulaklık siparişi verdim fakat tereddütte kaldım.
Razer Tiamat 7.1 ile Kraken 7.1 v2 aynı fiyat, sizce hangisi parasını hak ediyor?
Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Bu arada laptop kullanıyorum 7.1 ses kartı gerekli mi yoksa USB üzerinden bağlanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Razer markasının kulaklıklarını gayet beğeniyorum ben razer kraken 7.1 chrome kullancısıyım baya memnunum v2 si çok iyimiş bozulunca alırım v2 arkadaşlarım da var v2 güzel diyolar baya bi müzik oyun için gayet profesyonel. Taimat iyi değil full gösterişe bağlı bende ilk onu aldım sonra iade ettim londra'dan almıştım. KRAKEN V2

Bende Razer markasının kulaklıklarını gayet beğeniyorum ben razer kraken 7.1 chrome kullancısıyım baya memnunum v2 si çok iyimiş bozulunca alırım v2 arkadaşlarım da var v2 güzel diyolar baya bi müzik oyun için gayet profesyonel. Taimat iyi değil full gösterişe bağlı bende ilk onu aldım sonra iade ettim londra'dan almıştım. KRAKEN V2
teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı