Razer Kraken Alınır mı?

image.png
Ne alakası var 49 dolar ile? Yurt dışı gönderimlerinin hepsinde kargo ücreti alınıyor, o ücretsiz kargo olayı daha önce de defalarca söylemiş olduğum gibi sadece US içerisinde geçerlidir. Yanlış bilgi için teşekkürler. @Atakan Ermiş

Yanlış bir bilgilendirme yapmış olsaydım şu anda susturulmuş olurdum ayrıca sayfaya dikkatli bakmamışsın.

Yanıltıcı yorum için teşekkürler. :)

Edit: İmla.
Edit2: İngilizce bilmiyorsan ben çevirebilirim. :)

Sen cidden bu Amazon işini bana öğrettiğini mi sanıyorsun? Zaten rapor ettim yakın zamanda ceza alacaksındır. Eğer Amazon ile daha fazla bilgiye ihtiyacın var ise de alttaki linkten bilgi alabilirsin. ;) Ha bu arada oradaki yazıda 49$ üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo yazıyor fakat sen arkadaşa 49$'dan düşük olduğu için kargo ücreti ödemezsin demişsin, İngilizce seviyende gerçekten iyiymiş. Bilgin olmadan bir başka yorumunu daha yakalamış olduk buradan. @Atakan Ermiş

Amazon.com'dan Ayrıntılı Alışveriş Rehberi ve SSS

@Atakan Ermiş yanlışınız var. Orada yazan free shipping ibaresi Amerika içi alışverişlerde geçerli. Ödeme ekranına geldiğinizde kargo ücretini görürsünüz zaten Amerika dışından yaptığınız alışveriş için. Eğer daha fazla bilgi almak istiyorsanız, ingilizce çevri yapmayı teklif ettiğiniz Raydric nickli arkadaşın Amazon.com'dan alışveriş rehberini baştan sona okumanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı